«Από τη μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ο Στάθης δεν έχουμε χάσει ούτε ένα πρωτάθλημα»

Την κρισιμότητα του αυριανού (30/3) ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια αναγνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι.
 
Την πεποίθηση ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο δύσκολο αυτό παιχνίδι εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, κάνοντας αναφορά και στα γενέθλια του Στάθη Αλωνεύτη.
 
Αναλυτικά:
 
Για την προπώληση και την ανοικτή προπόνηση: «Δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό, κινείται στους ίδιους ρυθμούς με άλλες φορές. Αν αναλογιστούμε τα πιο εμπορικά παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια τότε δεν περιμένουμε να συμβεί κάτι το δραματικά διαφορετικό. Αυτό είναι δυστύχημα αφού το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα εισπράττουμε με το θέμα της προπόνηση ενώ έχουμε και το θέμα του καιρού. Ο κόσμος θα είναι αρκετός στην προπόνηση. Να υπενθυμίσω την εισφορά των 5 ευρώ στην οικογένεια του Γαβρίλη. Θα είναι μια εκδήλωση υποστήριξης από την ομάδα που το έχει πολλή ανάγκη».
 
Για την κάρτα φιλάθλου και τα γήπεδα: «Η φετινή χρονιά με ότι μεσολάβησε μας έχει δώσει ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Η κάρτα φιλάθλου ήταν μια αιτία η οποία έσπρωξε κατά πολύ τον κόσμο έξω από τα γήπεδα μαζί με την κατάσταση των γηπέδων μας. Βρισκόμαστε 20 χρόνια μετά το 2000 και αν δει κάποιος την κατάσταση των γηπέδων θα πάθει κατάθλιψη, εκτός από το ‘’Αρένα’’ και το ΓΣΠ. Η πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί από την πολιτεία και τα κόμματα πρέπει να είναι πάρα πολύ σημαντική, αν θέλουν πραγματικά να δουν τον κόσμο να επιστρέφει, πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει. Όταν χαιρόμαστε και λέμε για τις επιτυχίες του αθλητισμού έρχεται η ώρα που πρέπει να τον στηρίξουμε. Παρά να κάνουμε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν χρησιμοποιούνται είναι καλύτερο να ανανεώσουμε εκείνες που υπάρχουν ήδη. Κανένας δεν πρέπει να στέκεται θεατής και να κατηγορεί το ένα κόμμα το άλλο. Όταν η Αγγλία αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα της βίας στα γήπεδα, το πρώτο πράγμα ήταν ότι ζήτησε κονδύλια για να βελτιωθούν 20 στάδια στη χώρα. Υπάρχουν παραδείγματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε».
 
Για την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας: «Εκτός Γκέντσογλου και Ιωάννου σίγουρα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Πάολο Τραμετσάνι και θα φανεί απόψε ποιους 20 θα πάρει μαζί του στο ντέρμπι. Η προϊστορία δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή  όπως ούτε και το αποτέλεσμα στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα. Για εμάς υπάρχει μόνο μια λογική προσέγγιση, νίκη και τρεις βαθμοί. Φέτος χάσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας είναι αλήθεια. Η σταθερότητα είναι αυτό που μας λείπει σαν ομάδα. Οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι λεπτές και οποιοδήποτε λάθος θα το πληρώσουμε. Είναι ευχής έργο να λέμε ότι θα κάνουμε επτά νίκες».
 
Για τον Αλωνεύτη: «Συμπληρώνει 300 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ έχει συνδεθεί με επιτυχίες. Από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας δεν έχουμε χάσει ούτε ένα πρωτάθλημα. Οι υπεύθυνοι ξέρουν αν μπορούν να προσφέρουν οι παίκτες χωρίς συναισθηματισμούς. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα