Συνάντηση Μιχαηλίδη με Ανόρθωση στην παρουσία βουλευτή του ΔΗΣΥ

Με ανακοίνωσή του ο ΚΟΑ ενημερώνει για τη συνάντηση του προέδρου του οργανισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη, με αντιπροσωπείες της εταιρείας και του σωματείου της Ανόρθωσης. Παρών ήταν και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, Γιώργος Κάρουλλας.
 
Η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με την Ανόρθωση
Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπείες της εταιρείας και του σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είχε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ.

Η πρώτη συνάντηση έγινε με την αντιπροσωπεία του σωματείου της Ανόρθωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος Τάσος Αναστασιάδης. Μεταξύ άλλων συζήτησαν και το αίτημα της Ανόρθωσης για εξεύρεση κατάλληλου χώρου για χρήση από τις Ακαδημίες του σωματείου. Στη συνάντηση αυτή παρέστησαν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Γιώργος Κάρουλλας και τα Μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Μιχάλης Βασιλείου και Πέτρος Φραγκούδης.

Η δεύτερη συνάντηση έγινε με τον Πρόεδρο της εταιρείας Ανόρθωσης Αμμοχώστου (ποδόσφαιρο) Μιχάλη Χατζηπαντέλα, που συνοδευόταν από τους Αδάμο Μοντάνιο, Μαρίνο Μήτρου και Νικόλα Βασιλείου.
 
Η συζήτηση κυμάνθηκε στο αίτημα της Ανόρθωσης για διάφορα βελτιωτικά έργα στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συμπεριλαμβανομένου και του χορτοτάπητα. Συζητήθηκε επίσης και το θέμα του παρκέ του κλειστού γηπέδου του Α.Τ.Ι. το οποίο χρησιμοποιείται από το τμήμα βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης.

Στις συναντήσεις εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης και τα Μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού, Ανδρέας Μυλωνάς και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και λειτουργούς του Οργανισμού».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος