Επίσημο για τον 18χρονο Ιωάννου – «Νιώθω ότι οι κόποι μου…»

Με πρωινή της ανακοίνωση το Σάββατο (06/04) η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Ιωάννου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, χθες το βράδυ (05/04).
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο 18χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε ικανοποιημένος και έδωσε υπόσχεση να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύθηκαν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανόρθωση: Κλειστό τετραετές συμβόλαιο με Κύπριο διεθνή!
 
H ανακοίνωση:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ιωάννου. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας τεσσάρων χρόνων (μέχρι το 2023).

Το νέο επαγγελματικό συμβόλαιο και ιδιαίτερα η μεγάλη διάρκειά του, αποτελούν την επιβράβευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος δούλεψε σκληρά και καταξιώθηκε στην τρέχουσα σεζόν, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος. Εκφράζεται ταυτόχρονα και η πάγια θέση της Διοίκησης για την προώθηση και ανέλιξη των ικανών και ταλαντούχων Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Μετά και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Μιχάλης Ιωάννου, εμφανώς ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, καθώς νιώθω πως οι κόποι μου τόσο μέσα από τις προπονήσεις όσο και μέσα από τα παιχνίδια που αγωνίστηκα ανταμείβονται πλήρως. Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά όπως και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, με στόχο πάντοτε να βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Ο Ιωάννου είναι 18 ετών (30/06/2000), διεθνής με την Εθνική Νέων U19 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις υπηρετεί κανονικά και τη στρατιωτική του θητεία. Στις 20 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο στο τρέχον πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΕΝΠ.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν κατέγραψε 2 συμμετοχές, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ανόρθωσης σε επίσημο παιχνίδι τη σεζόν 2016/17 με αντίπαλο την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και οκτώ μήνες αργότερα, και πάλι ως αλλαγή, σε αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη Ιωάννου μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα της Ανόρθωσης, η οποία θα συνοδευτεί με μπόλικες και σημαντικές επιτυχίες!».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια