Η ατάκα Τραμετσάνι για την ομάδα της ζωής του και οι προβλέψεις του!

Την κούρσα του κυπριακού πρωταθλήματος οδηγεί με τον ΑΠΟΕΛ ο Ιταλός τεχνικός, Πάολο Τραμετσάνι, ενώ όντας ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, ζητείται αρκετά συχνά η άποψή του για τα αγωνιστικά τεκταινόμενα στην πατρίδα του. 

Μιλώντας στην ιταλική «Gazzetta dello Sport»έδωσε τη δική του άποψη για την αγωνιστική εικόνα των Ίντερ και Αταλάντα μετά το μεταξύ τους 0-0 την περασμένη Κυριακή (7/4).

Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων εξέφρασε την άποψη ότι αμφότερες Ίντερ και Μίλαν μπορούν να βρεθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού βρίσκονται στην 3η και 4η θέση του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Ο αγώνας μεταξύ Αταλάντα και Ίντερ ήταν μια σπουδαία μονομαχία. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν με τα δικά τους όπλα. Ο Σπαλέτι έπαιζε από πίσω για να κτυπήσει την πίεση του αντιπάλου, θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».
 
Αν η Αταλάντα έχει το προβάδισμα για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν ξέρω αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει και είναι υγιείς σωματικά και ψυχολογικά. Θα παίξουν μέχρι τέλους αλλά είναι και το ιταλικό κύπελλο. Αν περάσουν στον τελικό ολόκληρη η πόλη θα πάει στη Ρώμη αφού μπορούν να κερδίσουν το κύπελλο. Ο Γκασπερίνι έχει θάρρος και δεν φοβάται τίποτα, δεν είναι τυχαίο που αρκετοί παίκτες έκαναν ένα μεγάλο βήμα και βελτίωσαν την απόδοσή τους. Η τύχη της Αταλάντα εξαρτάται και από τον Γκόμεζ,ο Ίλισιτς έφτασε σε φοβερά επίπεδα και ο Ζαπάτα είναι έτοιμος να… εκραγεί με την απόδοσή του. Το μυστικό είναι η δουλειά».
 
Για την 3η και 4η θέση των Μίλαν και Ίντερ: «Μεταξύ της ομάδας νέων και της πρώτης ομάδας η Μίλαν ήταν η ζωή μου για 12 χρόνια. Για το Τσάμπιονς Λιγκ την υποστηρίζω μαζί με την Ίντερ. Η Ίντερ αν τα καταφέρει θα πετύχει τον στόχο που έθεσε για φέτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς