«Παίκτες και προπονητές κατέθεσαν πριν τρεις εβδομάδες. Δεν μας ξαναενόχλησαν...»

Το όνομα της Καρμιώτισσας είχε συνδεθεί και στο παρελθόν με κόκκινους φακέλους από την UEFA. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα, καθώς ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε αρκετές από τις αναμετρήσεις που ερευνά η Αστυνομία.

Ο γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρόνικος Ξιαρής, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» του Active (107.4 & 102.5) για...

...την παραίτησή του: «Την πρόθεση μου να παραιτηθώ την είχα εκφράσει στο συμβούλιο της περασμένης σεζόν. Η δύναμη μου δεν με παίρνει πλέον. Σε συμβούλια στα οποία εργάζεσαι εθελοντικά, είναι δύσκολο για σένα, έχεις τη δουλειά και την οικογένεια σου».

...την Καρμιώτισσα: «Η απόφαση ήταν προειλημμένη, νιώθουμε και εμείς μια φόρτιση αυτή την στιγμή ότι το όνομα του σωματείου μας παίζει σε αυτά τα γεγονότα. Μας στεναχωρεί. Διαχρονικά εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για την εξυγίανση των στημένων παιχνιδιών, μας λυπεί αφάνταστα αυτή η κατάσταση.

Δεν αποδίδουν σε εμάς υπαιτιότητα ούτε στο αντίπαλο σωματείο, αλλά είναι μία υποψία ότι παίχτηκαν κάποια λεφτά χωρίς να κερδίσει κάποιος ή να χάσει. Δεν ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα. Πρέπει μέσα από τις ανακαλύψεις της αστυνομίας να τα διαλευκάνουν.

Οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας κλήθηκαν, έδωσαν πριν τρεις εβδομάδες καταθέσεις και δεν υπήρχε κανένα σημείο στο οποίο υπήρχε πρόβλημα. Δεν υπήρχε τίποτε το μεμπτό, εκφράσαμε στην αστυνομία πως είμαστε στην διάθεση τους για ό,τι θέλουν. Δεν μας ενόχλησαν ποτέ».

...τους κόκκινους φακέλους που ήρθαν: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Σίγουρα κάποια αποτελέσματα είναι κάπως παράξενα, συμβαίνουν και σε πιο ψηλό επίπεδο. Φαίνονται σε όλους ότι κάποια αποτελέσματα είναι παράξενα. Δεν μπορείς να αποδείξεις από την στιγμή που ένα παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό. Είναι δύσκολο».

...το ποιο ρόλο έπαιξε η φημολογία στην απόφαση του να παραιτηθεί: «Σίγουρα νιώθεις κάπως πιο έντονα. Τα πράγματα δεν με αντιπροσωπεύουν, κάπου νιώθω ότι βρίσκομαι σε λάθος χώρο και καλύτερα να ήμουν στο σπίτι μου όπως το είχε προαποφασίσει».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19