Αποκάλυψη για τις πέντε κυπριακές ομάδες που έριξε άκυρο ο Ενσούε

Περιζήτητος φαίνεται να είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Ενσούε με τον οποίο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα απέρριψε πέντε ομάδες της Κύπρου πριν αποχωρήσει από το νησί, αφού επιθυμεί ν' αγωνιστεί στη Γερμανία.

Το δημοσίευμα του Sdna.gr:

Το πρόωρο «διαζύγιο» του Εμίλιο Ενσούε με τον ΑΠΟΕΛ, έγραψε το όνομα του 29χρονου ποδοσφαιριστή στην (ανοιξιάτικη) ατζέντα των παικτών που εξετάζει ο Γιώργος Δώνης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Κάτι η δίμηνη συνεργασία τους (Ιανουάριος – Μάρτιος 2018) στον ΑΠΟΕΛ και κάτι το καλό κανάλι που διατηρούν οι «πράσινοι» με το μανατζερικό γραφείο (Base Soccer Agency) που τον εκπροσωπεί φτάνουν ώστε να γίνει focus στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή από την Ισημερινή Γουινέα.

Έπειτα από τους απότομους τίτλους τέλους της θητείας στον ΑΠΟΕΛ, ο Ενσούε έβαλε στην…πρίζα άλλες κυπριακές ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία. Κι όχι μόνο την Πάφο, όπως κυκλοφόρησε και γράφτηκε στο νησί.

Ο Ενσούε πήρε θετικό πρόσημο για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα κι οι άλλες «μεγάλες» ομάδες της Κύπρου (Ομόνοια, ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού) να ψαχτούν για την προοπτική της μεταγραφής του.

Ωστόσο τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή το τάιμινγκ που διανύουμε, δεν συμβαδίζουν με την συνέχιση της θητείας του στην Κύπρο για μια άλλη ομάδα.

Συν τοις άλλοις, ο Ενσούε έχοντας καθαρές ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ, βάζει ως τιμή εκκίνησης για τις συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες τα 400 χιλιάρικα.

Χρήματα που δεν μπορεί να βρει στην Κύπρο και κάπως έτσι άλλωστε, ούτως η άλλως αποτελεί «απαγορευμένο καρπό» για τις ομάδες που τον…ζαχαρώνουν.

Ο Ενσούε έπειτα από την παλαιότερη θητεία του στην Αγγλία με τις φανέλες των Μπέρμιγχαμ και Μίντλεσμπρο θα ήθελε αν μπορούσε να παίξει στη Γερμανία.

Και για αυτό άλλωστε έχει στραμμένες τις κεραίες του προς την συγκεκριμένη χώρα, χωρίς πάντως να βιάζεται, αφού περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών