«Πυρά» από Ολυμπιακούς: «Διακόψετε ξανά το πρωτάθλημα που σας περνά»

«Βολές» προς διάφορες κατευθύνσεις στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Λευκωσίας απαντώντας ουσιαστικά σε δηλώσεις και ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Οθέλλο.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται στα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας αφήνοντας αιχμές για τους κόκκινους φακέλους και τα μέτρα που λήφθηκαν από την Ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το μαυροπράσινο δίλεπτο... φωτιά κόντρα στον Οθέλλο

Η ανακοίνωση:

«Είναι που λέτε ΤΑΚΤΑΚΑΛΙΤΕΣ μου να τρελαίνεσαι με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε. Απλά διερωτόμαστε:

Τι να μας πεις κι εσύ ρε παλαίμαχε που ΓΕΛΑΕΙ κι ο Τόρρες που σ’ έχει για συμπαίχτη;

Τι να μας πεις κι εσύ ρε προπονηταρά που ξέχασες να ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ την αντίπαλο συμπολίτισσα ομάδα που σε 12’ σε έκανε να φαίνεσαι Γιόχαν Κρόιφ (το ξέρουμε είναι ύβρις).

Τι να μας πείτε κι εσείς ρε "τεράστιοι οπαδοί" που στην ομοσπονδία μάλλον ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ για να βρουν τρόπο να μην τιμωρηθεί η ομάδα σας από τους τόσους φακέλους που εμπλέκεται;

Και τέλος ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΠ, που προβληματίζεστε και στηρίζεστε στην «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» για να βγάλετε ανακοίνωση ΠΡΙΝ καν να διεξαχθεί ένας αγώνας όταν για τους πολυάριθμους κόκκινους ΓΕΝΟΜΕΝΟΥΣ φακέλους και τους αποδεδειγμένους εκφοβισμούς σε αποδυτήρια δεν έχετε γράψει το παραμικρό; Και όταν επίσης για ένα χρόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αγωνιζόταν στην Α κατηγορία σχεδόν εξ’ολοκλήρου (και καμάρι του) με κύπριους ποδοσφαιριστές-μέλη σας δεν βγάλατε ούτε κιχ για να πείτε έστω μια καλή κουβέντα; Πόσο κόμπλεξ μπορεί τελικά να έχετε μαζί μας και πόσο τελικά σας ενοχλεί ενδεχομένη άνοδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Είναι προφανές μάλλον από που και ποιόν πηγάζει αυτή η εμπάθεια και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το αντιλαμβανόμαστε.

Αν δεν σας αρέσει κύριοι, διακόψτε ξανά το πρωτάθλημα που σας περνά, και εισηγηθείτε ποινές από το 2025 και μετά... Έτσι για να τα λέτε πιο συχνά και όχι μόνο για φαγητό...

Κατά τα άλλα αδέρφια Τακτακαλίτες,
Καλό Πάσχα σας ευχόμαστε, κοντά στις οικογένειες σας. Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για τους τρεις εναπομείναντες τελικούς μέσα στον Μάη. Ταπεινά και προσγειωμένα, να μην δώσουμε την χαρά σ’ όλους αυτούς που θερμοπαρακαλούν να αποτύχουμε χαρίζοντας τους την άνοδο.

Την Τρίτη ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός για όλα μας τα μέλη μετά τις 19:31.Θα υπάρχουν και τα νέα κοντά παντελονάκια για όποιον γουστάρει.

Στηρίζουμε όλοι τον σύνδεσμο μας!»

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»