POLL: Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής του κυπριακού πρωταθλήματος

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα φέρει ως είθισται ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο και με τη δική του στρατηγική και δικό του πλάνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές του. 

Τρεις στροφές από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρου έχει ήδη σχηματίσει την άποψή του για τον κάθε προπονητή που βρίσκεται στον πάγκο, παρόλο που μερικοί δεν ήταν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. 

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας να είναι οι ομάδες που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά ο κορυφαίος προπονητής δεν είναι ούτε ο Πάολο Τραμετσάνι αλλά ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή στις τελευταίες αγωνιστικές. Σύμφωνα με τις επιλογές της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ,  καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος Cyta για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Λάρνακας Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενώ την ίδια ώρα ο Ισπανός είναι ο έκτος προπονητής που αναδεικνύεται προπονητής του μήνα από την καθιέρωση του θεσμού με την έναρξη του Πρωταθλήματος Cyta 2018-2019.

Για τις αγωνιστικές 21, 22 (Α’ φάσης) και 1,2 (Β’ φάσης) κορυφαίος προπονητής είχε αναδειχτεί ο Σωφρόνης Αυγουστή του Απόλλωνα, για τις αγωνιστικές 17-20 ο Ζέλικο Κόπιτς της Πάφου, για τις αγωνιστικές 13-16 και 9-12 ο Πάολο Τραμετσάνι του ΑΠΟΕΛ, για τις αγωνιστικές 5-8 ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας και για τις αγωνιστικές 1-4 ο Ντούσαν Κέρκεζ της ΑΕΛ.

Η omada.com.cy δίνει πάσα στους αναγνώστες και σας καλεί να ψηφίσετε ποιόν προπονητή θεωρείτε εσείς κορυφαίο

 
(Στο παραπάνω poll δεν συμπεριλαμβάνεται ο νέος προπονητής της Ένωσης, Γιώργος Κοσμά, καθώς ακόμη δεν πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Παραλιμνίου, μετά την αποχώρηση του Κάριτ Φελκ).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία