Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στην Ομόνοια με γήπεδο, τηλεοπτικό και προπονητή

Εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα στην Ομόνοια εκτιμάται ότι θα φέρουν οι επαφές στην Κύπρο του προέδρου της εταιρείας, Σταύρος Παπασταύρου. Τηλεοπτικό, γήπεδο αλλά και προγραμματισμός στην ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς είναι τα τρία πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πράσινους εδώ και αρκετές βδομάδες.

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό, το σκηνικό παραμένει το ίδιο με την Primetel μετά και την απόφαση του Δικαστηρίου ότι δηλαδή η Ομόνοια δεν έχει δικαίωμα να διακόψει μονομερώς τη συνεργασία της με την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το συμβόλαιο προνοεί συνεργασία των δύο έως το 2024.

Εκτός από την «τηλεοπτική στέγη» οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, ώστε ν’ αγωνίζονται στο Μακάρειο στάδιο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Για την ώρα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το θέμα, ωστόσο πριν από 15 περίπου μέρες ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης δήλωσε ότι είναι δύσκολο να παραχωρηθεί, λόγω των διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν για τα βελτιωτικά έργα.

Ο προγραμματισμός στην ομάδα έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό ενόψει της νέας χρονιάς. Την προσεχή Παρασκευή ο πρόεδρος της εταιρείας, Σταύρος Παπασταύρου αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα ακόμη και για τον τεχνικό Γιάννη Αναστασίου ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα