Εισέπραξε το πρώτο «όχι» η Ανόρθωση!

Την πρώτη αρνητική απάντηση ποδοσφαιριστή εν όψει της ερχόμενης περιόδου δέχτηκε η Ανόρθωση. Το «όχι» μάλιστα δεν ακούστηκε από κάποιον μεταγραφικό στόχο, αλλά από ποδοσφαιριστή του υφιστάμενου ρόστερ.

Όπως αποκάλυψε ο απερχόμενος πρόεδρος της εταιρίας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο Άντραζ Στρούνα δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από το σύλλογο της Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Εξωπραγματικά συμβόλαια-Κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χατζηπαντέλα στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για...

...τον προγραμματισμό: «Τρέχει ο προγραμματισμός. Κάποιες θέσεις έχουν κλείσει. Πρέπει να τρέξει το οικονομικό, από season ticket από χορηγίες, από νέους μετόχους».

...την υπόθεση Όρενμπουργκ: «Ο κ. Πουλλαΐδης έτρεχε αυτή την υπόθεση. Είναι γνώστης και το θέμα είναι ότι είμαστε κοντά να υπογράψουμε μια συμφωνία για να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει το Σωματείο μας».

...τον Στρούνα: «Δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έχουμε κάνει. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνίζονται στην Ανόρθωση διότι είναι μεγάλος σύλλογος. Είναι θέμα της νέας διοίκησης πως θα διαχειριστεί το θέμα».

Δειτε Επισης

Χωρίς τον Γιόβετιτς η Ομόνοια στο φιλικό με την ΑΕΚ
Κόντρα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων για Σόκε και Κονσεισάο-Τα καρφιά Λεβέντη και η απάντηση Φανούριου
Η τοποθέτηση του Άρη στις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Κακουλή
Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο
Χωρίς τον Καμπρέρα στον επαναληπτικό με Παρτιζάν η ΑΕΚ
Ρήξη πρόσθιου χιαστού για Καττιρτζή-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε Σέρχιο Κονσεϊσάο η ΑΕΛ
Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα