Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτόν ψήφισαν ως κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος οι οπαδοί!

  07/05/2019 11:58
Αυτόν ψήφισαν ως κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος οι οπαδοί!

Αυτόν ψήφισαν ως κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος οι οπαδοί!

  07/05/2019 11:58

Πάσα στους αναγνώστες της έδωσε η omada.com.cy και τους κάλεσε να αναδείξουν τον κορυφαίο προπονητή του κυπριακού πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. 

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα φέρει ως είθισται ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο και με τη δική του στρατηγική και δικό του πλάνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές του. 

Δυο στροφές από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρου έχει ήδη σχηματίσει την άποψή του για τον κάθε προπονητή που βρίσκεται στον πάγκο, παρόλο που μερικοί δεν ήταν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. 

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει κατακτήσει το 28ο και 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα στην ιστορία του και ο Απόλλωνας να διεκδικούσε σε απόσταση αναπνοής την πρώτη θέση, αλλά ο κορυφαίος προπονητής δεν είναι ούτε ο Πάολο Τραμετσάνι αλλά ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα μας, κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας με 52%. 

Δεύτερος κορυφαίος προπονητής, φιγουράρει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ (18%), ενώ ακολουθούν οι Πάολο Τραμετσάνι, Σωφρόνης Αυγουστή και Ντούσαν Κέρκεζ με ένα ποστοστό της τάξης του 7%. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας