Βουίζει ο τόπος για Λαφράνς και ΑΠΟΕΛ – Τι απαντά ο ίδιος

Από τους πρώτους μήνες της τρέχουσας σεζόν έχει βουίξει ο τόπος για συμφωνία ανάμεσα σε Κέβιν Λαφράνς και ΑΠΟΕΛ, ενώ το θέμα επαναφέρεται μετά και την βαθμολογική κατάκτηση του πρωταθλήματος των γαλαζοκίτρινων.

Εκκρεμεί, όμως, ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ομάδα της Λευκωσίας και ο διεθνής από την Αϊτή έδωσε τη δική του απάντηση τόσο για τις πιθανότητες για τον τελικό, όσο και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Για τα όσα ακούγονται: «Είμαι κι εγώ φίλαθλος και θα θύμωνα αν άκουγα πως θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μου. Θα πρέπει να με καταλάβουν κι εμένα. Θα δούμε τον τελικό και μετά θα αποφασίσω. Να είναι όμως σίγουροι πως, θα τα δώσω όλα και θα βάζω και τα δύο μου πόδια… στη φωτιά»

Για τον τελικό:  «Είναι παιχνίδι φίφτι – φίφτι. Τελευταία είμαστε σε καλή κατάσταση και ο στόχος είναι να πάμε και να το κερδίσουμε. Η προσοχή μας είναι εκεί. Κάναμε καλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι και με μεγάλο κίνητρο».

Για την πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα: «Θα μπορούσαμε για κάτι παραπάνω, όμως είχαμε και ατυχίες, όπως με τους τραυματισμούς των Τόρες και Μπενίτεθ. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν, όμως μας αφήνει ικανοποιημένους που εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Αν κατακτήσουμε και το κύπελλο θα είναι καλύτερα.

Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, με αρκετή ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως έχει γίνει αρκετά καλή πρόοδος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και έχουν βοηθήσει σε αυτό οι Ισπανοί και Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, γενικά οι ξένοι. Υπάρχουν και ομάδες με καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πρόβλημα όμως η αποχή του κόσμου και κάτι πρέπει να γίνει. Ποδόσφαιρο με άδεια γήπεδα δεν γίνεται».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα ζωής και δεν έχω πρόβλημα να μείνω και άλλα χρόνια εδώ. Θέλω να παίξω κάποια ακόμη χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά μετά δεν σκέφτομαι κάτι που να έχει σχέση με την προπονητική. Μπορεί όμως να το σκεφτώ για μάνατζερ».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Τώρα ξεκινά την καριέρα του, είναι εργατικός, μελετά και σίγουρα ανεβαίνει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο και μας έχει βοηθήσει πολύ».

Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται και αν τον εξιτάρει το γκολ: «Είναι δουλειά του προπονητή να μου πει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι. Είμαι αμυντικός αλλά ποιος δεν θέλει να σημειώνει και γκολ. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία το κυνηγώ».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου