«Ήρθα στην Κύπρο με δύο και φεύγω με τέσσερις»

Φανερά συγκινημένος ήταν ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μπρούνο Βάλε μετά την ανακοίνωση φυγής του από το σύλλογο της Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί και να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του.

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκος Κίρζη αλλά και στο πρωτάθλημα που δεν κατέκτησε ποτέ μετά τη θητεία του στους κυανόλευκους.

Οι δηλώσεις του:

Για την αναγνώριση που τυγχάνει από τον κόσμο: «Σημαντικό να είσαι καλός άνθρωπος και χαρακτήρας και χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχει αυτή η αναγνώριση από τον κόσμο και των άλλων ομάδων».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω την πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Παίξαμε απέναντι σε πολλές ομάδες, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και ήταν μεγάλα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Έπαιξα με πολλούς παίκτες απέναντι σαν αντίπαλος οπόταν είναι πολύ δύσκολο να πω».

Για τη συμμετοχή στους ομίλους: «Η συμμετοχή στους ομίλους ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να είσαι έτοιμος να τα καταφέρεις. Είχαμε δύσκολες κληρώσεις με μεγάλους αντιπάλους αλλά τα καταφέρναμε».

Πότε κατάλαβε ότι θα φύγει από τον Απόλλωνα: «Την περασμένη εβδομάδα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι θα φύγω από τον Απόλλωνα».

Για τον πρόεδρο της ομάδας: «Ο κύριος Νίκος Κίρζης ήταν τέλειος για μένα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για να έρθω στην ομάδα και να μείνω όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω το καλύτερο για τον Απόλλωνα».

Για το πρωτάθλημα: «Τ’ όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος ήταν κάτι που δεν κατάφερα ποτέ μου αλλά θα το ήθελα. Παρ’ όλα αυτά νιώθω πολύ ευτυχισμένος για όσα πέτυχα στον Απόλλωνα».

Η χειρότερη στιγμή: «Χειρότερη στιγμή για μένα είναι που φεύγω από τον Απόλλωνα».

Καλύτερη στιγμή: «Το κύπελλο που κατέκτησα κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν και το πρώτο με τον Απόλλωνα»

Για τα επόμενα χρόνια στον Απόλλωνα: «Νομίζω έχουν μπει οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για το τι θα κάνει όταν φύγει από το σύλλογο της Λεμεσού: «Θα πάω πίσω στη χώρα μου και θα ξεκουραστώ και μετά να πάρω αποφάσεις. Πάντα θα υποστηρίζω τον Απόλλωνα. Η Κύπρος είναι σαν το δεύτερο μου σπίτι και σίγουρα θα μου λείψει. Η οικογένειά μου βρίσκεται στην Πορτογαλία και σίγουρα θέλω να πάω πίσω. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κύπρο. Ήρθα με τη γυναίκα μου και πάω πίσω με δύο παιδιά. Ήρθα στην Κύπρο με δύο και φεύγω με τέσσερις».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ο κόσμος να μείνει κοντά και να στηρίξει την ομάδα. Το πρωτάθλημα θα έρθει αν στηρίζει ο κόσμος».

Για την πιο δύσκολη έδρα: «Δεν είναι δίκαιο να διαλέξω μόνο ένα. ΓΣΠ, Αντώνης Παπαδόπουλος και Αρένα είναι ένα από αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν