Πάει Βουλή η κάρτα φιλάθλου - Τι είπε ο Μιχαηλίδης για Μακάρειο και δελτίο υγείας στην Ομόνοια

Την επίσημη απάντηση του ΚΟΑ αναμένουν στην Ομόνοια σχετικά με την υλοποίηση του Μακαρείου σταδίου την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης ξεκαθάρισε ότι οι πιθανότητες για την Ομόνοια είναι 50-50, ενώ το θέμα της κάρτας φιλάθλου βρίσκεται στη νομική υπηρεσία μετά την πρόταση τροποποίησης από τις κυπριακές ομάδες. 

Οι δηλώσεις του:

Για το Μακάρειο: «Πάρθηκε μια απόφαση για συνάντηση των τεχνικών υπηρεσιών, έγινε η συνάντηση την περασμένη Δευτέρα και οι μελετητές της Ομόνοιας ανάλαβαν να ενημερώσουν τον οργανισμό για τα περαιτέρω. Η ανακοίνωση βγήκε επειδή μας έπαιρναν πολλοί συνάδελφοι σας, ενώ άλλοι έγραφαν ότι καθυστερεί ο οργανισμός. Θέλαμε να πούμε που βρίσκεται το θέμα.

Γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν χωρίς καμία καθυστέρηση από τον ΚΟΑ. Όσο πιο γρήγορα γίνεται θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι διαδικασίες και οι ανάγκες του δημόσιου τομέα. Όταν έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας θα ενημερώσουμε την Ομόνοια και μετά τον κόσμο για την απόφαση μας».

Για την εκτίμηση του για το θέμα: «Δεν θέλω να απαντήσω. Την περασμένη φορά που μιλούσαμε είπα ότι με τα δεδομένα που είχα ενώπιον μου, ήταν στο 50-50. Τότε, παρεξηγήθηκα. Δεν θέλω να απαντήσω. Όταν έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας, ο οργανισμός θα πάρει την απόφαση και θα την κοινοποιήσει».

Αν θα έχει ξανά συνάντηση με τον γενικό ελεγκτή: «Αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Μας βοηθούν στη δουλειά μας. Τουλάχιστον θα πάρουμε κάποιες απόψεις του».

Για την καταγγελία που έγινε για παρατυπία σε δελτίο υγείας: «Δεν είχαμε καμία άλλη ενημέρωση. Κάναμε την καταγγελία, ενημερώσομε την αστυνομία και αναμένουμε. Δεν έχουμε κανένα νεότερο, ούτε κάποια άλλη ενημέρωση. Τα χαρτιά που παρουσιάστηκαν, άφησαν πολλές αμφιβολίες στους γιατρούς, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ούτε ντετέκτιβ είμαστε, ούτε ειδικοί για να πούμε αν είναι γνήσια ή όχι τα χαρτιά. Επειδή είχαμε την προηγούμενη ταλαιπωρία, θεωρήσαμε πως έτσι έπρεπε να ενεργήσουμε χωρίς καμία σκοπιμότητα».

Για την κάρτα φιλάθλου και αν υπάρχει κάτι νεότερο: «Είναι στη νομική υπηρεσία το θέμα. Έγιναν όλες οι επαφές με την ομοσπονδία και τα σωματεία και μαζί μας. Ετοιμάστηκε τροποποιητικό νομοσχέδιο που συμφώνησαν τα σωματεία και η ομοσπονδία. Δεν είχαμε κανένα λόγο εμείς. Τα σωματεία κατέληξαν και μόνο η ΑΕΛ ζήτησε κατάργηση, τα υπόλοιπα έδωσαν τις απόψεις για να περάσει στα σωματεία η κάρτα. Είχα ενημέρωση ότι 1-2 σωματεία είχαν πει ότι ήθελαν να παραμείνει ως έχει. Έγινε η επιθυμία της πλειοψηφίας, θα πάει στη Βουλή».

Αν παίζει ρόλο το ότι θα έχουμε αλλαγή στον Υπουργό Δικαιοσύνης: «Δεν νομίζω ότι ο νέος Υπουργός θα μπει και θα πει ότι θα μελετήσει από την αρχή, από τη στιγμή που έγινε όλη αυτή η προεργασία. Έχουν πάρει το δρόμο τους όλα. Αυτό που έχει συμφωνηθεί θα γίνει».

Για το ότι είπε ότι θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα με τα δελτία υγείας: «Βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία. Πήρε περισσότερο χρόνο, από ότι υπολογίζαμε. Συστάθηκε μια επιτροπή ειδικά για αυτό το θέμα. Κάναμε πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς, ζητήσαμε απόψεις από το εξωτερικό και θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύστημα που θα κλείνει η όποια τρύπα είναι ανοικτή,  για να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια