Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς απαντά ο Παντελή για τις 800.000 που του ζητά η Ανόρθωση-Tι δηλώνει στην omada

Στέλιος Στέλιου  16/05/2019 11:38
Πώς απαντά ο Παντελή για τις 800.000 που του ζητά η Ανόρθωση-Tι δηλώνει στην omada

Πώς απαντά ο Παντελή για τις 800.000 που του ζητά η Ανόρθωση-Tι δηλώνει στην omada

Στέλιος Στέλιου  16/05/2019 11:38
«Η Ανόρθωση θέλει ηρεμία και δεν πρέπει να ξεκινήσει λάθος τη χρονιά» μάς απάντησε ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, σχετικά με τις απαιτήσεις που ενδεχομένως θα έχει η διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου από τον ίδιο, αλλά και από οφειλές του παρελθόντος.
 
Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, με τον Ανδρέα Παντελή για να τοποθετηθεί για όλα αυτά που αναφέρονται εναντίον του, διερωτήθηκε το λόγο που βγαίνουν αυτά τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Αρκέστηκε απλά να πει: «Η Ανόρθωση θέλει ηρεμία και δεν πρέπει να ξεκινήσει λάθος τη χρονιά. Αν ξανά μπει σε τέτοιες διαδικασίες, τις ξανά περάσαμε και είδαμε που κατέληξε η Ανόρθωση για δέκα χρόνια. Περίμενε 5-6 χρόνια να βγει Ευρώπη».
 
H Aνόρθωση προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς κατά του Ανδρέα Παντελή, από τον οποίο απαιτεί ένα ποσό πέραν των 800.000 ευρώ, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται και παλαιότερες οφειλές του πρώην προέδρου της ομάδας της Αμμοχώστου.

Σε παλαιότερο δημοσίευμα της omada.com.cy είχαμε γνωστοποιήσει την πρόθεση των διοικούντων της «Κυρίας» για να ερευνηθούν οι διαδικασίες για τις μεταγραφές των Κατσαράβα και Ντούρις, όπως και άλλες κινήσεις που είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση.
 

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», η Ανόρθωση θα καλέσει τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του να τιμήσουν την υπογραφή τους και να αναλάβουν για να αναλάβουν προσωπικά την υπόθεση Κατσαράβα.

Η Ανόρθωση φέρεται να έχει αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας την υπόθεση και σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις. Η «Κυρία» απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του ένα ποσό που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Στην εφημερίδα «Goal» αναφέρεται, επίσης, απόφαση Δικαστηρίου του 2013 που υποχρέωνε τον κ. Ανδρέα Παντελή «να καταβάλει στην Ανόρθωση τα ποσά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ανδρέα Παντελή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο Λογιστήριο του Συλλόγου, ανέρχονται συνολικά σε 340.000».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας