Πώς απαντά ο Παντελή για τις 800.000 που του ζητά η Ανόρθωση-Tι δηλώνει στην omada

«Η Ανόρθωση θέλει ηρεμία και δεν πρέπει να ξεκινήσει λάθος τη χρονιά» μάς απάντησε ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, σχετικά με τις απαιτήσεις που ενδεχομένως θα έχει η διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου από τον ίδιο, αλλά και από οφειλές του παρελθόντος.
 
Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, με τον Ανδρέα Παντελή για να τοποθετηθεί για όλα αυτά που αναφέρονται εναντίον του, διερωτήθηκε το λόγο που βγαίνουν αυτά τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Αρκέστηκε απλά να πει: «Η Ανόρθωση θέλει ηρεμία και δεν πρέπει να ξεκινήσει λάθος τη χρονιά. Αν ξανά μπει σε τέτοιες διαδικασίες, τις ξανά περάσαμε και είδαμε που κατέληξε η Ανόρθωση για δέκα χρόνια. Περίμενε 5-6 χρόνια να βγει Ευρώπη».
 
H Aνόρθωση προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς κατά του Ανδρέα Παντελή, από τον οποίο απαιτεί ένα ποσό πέραν των 800.000 ευρώ, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται και παλαιότερες οφειλές του πρώην προέδρου της ομάδας της Αμμοχώστου.

Σε παλαιότερο δημοσίευμα της omada.com.cy είχαμε γνωστοποιήσει την πρόθεση των διοικούντων της «Κυρίας» για να ερευνηθούν οι διαδικασίες για τις μεταγραφές των Κατσαράβα και Ντούρις, όπως και άλλες κινήσεις που είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τα… σπασμένα στην Ανόρθωση-Αρχίζουν εσωτερικό έλεγχο με πέντε άξονες

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», η Ανόρθωση θα καλέσει τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του να τιμήσουν την υπογραφή τους και να αναλάβουν για να αναλάβουν προσωπικά την υπόθεση Κατσαράβα.

Η Ανόρθωση φέρεται να έχει αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας την υπόθεση και σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις. Η «Κυρία» απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του ένα ποσό που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Στην εφημερίδα «Goal» αναφέρεται, επίσης, απόφαση Δικαστηρίου του 2013 που υποχρέωνε τον κ. Ανδρέα Παντελή «να καταβάλει στην Ανόρθωση τα ποσά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ανδρέα Παντελή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο Λογιστήριο του Συλλόγου, ανέρχονται συνολικά σε 340.000».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ