Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Πυρά» Νέας Σαλαμίνας προς Ομόνοια: «Διαρροές που μας ενοχλούν, προσέγγισαν νεαρούς παίκτες»

  16/05/2019 19:07
«Πυρά» Νέας Σαλαμίνας προς Ομόνοια: «Διαρροές που μας ενοχλούν, προσέγγισαν νεαρούς παίκτες»

«Πυρά» Νέας Σαλαμίνας προς Ομόνοια: «Διαρροές που μας ενοχλούν, προσέγγισαν νεαρούς παίκτες»

  16/05/2019 19:07

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ομόνοια φέρεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Τιάγκο Φερέιρα, αφού επέλεξε να μην ανανεώσει με την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Παράλληλα οι πράσινοι ενδιαφέρονται και για τον Άντερσον Κορέια και αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τους ερυθρόλευκους αφού το θέμα έχει διαρρεύσει.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος σε δηλώσεις του στον Active. 

Οι δηλώσεις του:

Για τον Τιάγκο και την πρόταση της Ομόνοιας: «Μας έχει ενημερώσει ότι έχει δεχθεί μια κρούση από την Ομόνοια, η οποία του έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση. Αντιλαμβάνεστε δεν είμαστε ενοχλημένοι με αυτό το γεγονός, τελειώνει το συμβόλαιο του και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει με τον μέλλον του. Εμείς θα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του όπως και τον Βεσελόφσκι. Από εκεί και πέρα όμως προκύπτουν θέματα τα οποία ενοχλούν».

Για την Ομόνοια και τον Άντερσον Κορέια: «Συγκεκριμένες διαρροές που έκανε η Ομόνοια για τον Άντερσον Κορέια, τις θεωρούμε σκόπιμες και έχουν ως σκοπό να διαταράξουν την ησυχία και τον προγραμματισμό του σωματείου μας. Έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Εδώ πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Έχει έρθει σε επαφή η Ομόνοια πριν δύο μέρες με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και μας έχουν ενημερώσει για το ενδιαφέρον τους. Από εκεί και πέρα, θεωρούμε πώς το άφησαν να διαρρεύσει με σκοπό να προκαλέσουν σύγχυση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας.

«Έχουν γίνει κι άλλα που μας ενοχλούν. Έχουν ενοχληθεί νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, 14-15 χρόνων όπως και προσωπικό του σωματείου. Για τον Ιωάννη Κωστή ή τον Θεοδόση Σιαθά τα δεδομένα θα είναι πολύ πιο διαφορετικά. Θεωρώ ότι αυτά δεν αρμόζουν σε μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια με τόσο μεγάλη ιστορία. Δεν μας ενοχλεί η περίπτωση του Τιάγκο, αλλά μας ενοχλούν οι υπόλοιποι χειρισμοί».

Για το πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν: «Είναι θέμα του διοικητικού συμβουλίου, είναι κάτι που πρέπει να το δούνε. Όσον αφορά στον Κορέια και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας, αν έρθει επίσημη πρόταση τότε ασφαλώς και θα εξεταστεί. Αυτό που διαφωνούμε και δεν μας άρεσε είναι να γίνονται σκόπιμα διαρροές. Δεν είμαστε ανοιχτοί, ούτε διατεθειμένοι να ξεπουλήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Κάποιοι θεωρούν ότι θα αγοράσουν ποδοσφαιριστές από τη Νέα Σαλαμίνα με πολύ λίγα χρήματα. Η περίοδος του ξεπουλήματος των ποδοσφαιριστών μας αποτελεί παρελθόν και όποιος θέλει να αγοράσει ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να πληρώσει συγκεκριμένη τιμή που ορίζει το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας».

Για τον Κορέια και τον έχουν κοστολογήσει: «Δεν έχουμε επίσημη πρόταση. Ήταν μια κρούση αυτή της Ομόνοιας και μας έχει ενοχλήσει η διαρροή. Αυτό που θέλουμε να πούμε και στον κόσμο μας είναι ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία να πουλήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Αν πωλήσουμε κάποιο, δεν θα πουλήσουμε τον άλλο. Είμαστε σωματείο που θα πουλήσει γιατί έχουμε ως αρχικό στόχο την οικονομική εξυγίανση του σωματείου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας