«ʼλλαξα τις εντυπώσεις που είχα για τον Καραβίδα»

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 βρήκε τη Δόξα να πετυχαίνει, έστω και στην τελευταία στροφή, το μεγάλο στόχο της παραμονής. Μια μέρα μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου προχώρησε στο δικό του απολογισμό για όσα έζησε από τον Ιανουάριο στο σύλλογο της Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλεξάνδρου:

Στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θυμάμαι, επέλεξα το δρόμο μιας διαφορετικής πρόκλησης, για την οποία νιώθω δικαιωμένος, αλλά και χαρούμενος που την έζησα. Το ίδιο ευγνώμων είμαι για το πρώτο μισό της χρονιάς και όσα έζησα στην ομάδα μου @apoelfcofficial την οποία συγχαίρω από καρδιάς για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο ήταν. 

Το να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο κάθε βδομάδα ήταν η ανάγκη και το πάθος μου, αλλά αυτά που κέρδισα μέσα από αυτό το ταξίδι των 5 μηνών είναι πολύ περισσότερα κ θα τα κρατήσω για μένα. 

Χτες μπήκε ένα τέλος όπως άξιζε σε αυτή την ομάδα, αν και θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να το κάναμε νωρίτερα. 

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραβίδα για την εμπιστοσύνη και το σεβασμό που μου δείχνει. Αυτό που συνάντησα αυτούς τους μήνες, άλλαξε προς το καλύτερο πολλές από τις εντυπώσεις που είχα για αυτή την ομάδα και αυτό τον άνθρωπο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον Λούκα Χατζηλούκα, από τον οποίο κέρδισα πολλά ποδοσφαιρικά εφόδια σε καθημερινή βάση. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι και όποια κι αν είναι η νέα του πρόκληση, η ευφυΐα και το πάθος του θα του επιτρέψουν να πετύχει ξανά.

Ο Ματθαίος Πιπίας είναι ένας εξαιρετικός γυμναστής/προπονητής που ελάχιστα έχει να ζηλέψει από συναδέλφους του από μεγαλύτερους συλλόγους και επίσης τον ευχαριστώ για τη μεγάλη του βοήθεια σε καθημερινή βάση. Από τους συμπαίκτες μου ειλικρινά πήρα πολλά, είμαι ευγνώμων κ επίσης θέλω να πιστεύω ότι έδωσα πολλά, γιατί ένιωσα το σεβασμό κ την εκτίμηση σε κάθε προπόνηση. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να πετάξουν ψηλότερα και ήδη το ξέρουν ότι με δουλειά και πείσμα μόνο θα τα καταφέρουν. 

Είναι καιρός για ξεκούραση και αναζήτηση των νέων κινήτρων της επόμενης χρονιάς, αλλά και δουλειάς για βελτίωση των αδυναμιών και των δυνάμεων για τον κάθε αθλητή που σέβεται το επάγγελμα του. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους, με την ευχή η νέα χρονιά να μας φέρει ένα ισάξιο ή ακόμα καλύτερο και ακόμα πιο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα, πάντα με επίκεντρο τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο. #football #passion #love#respect #thankful #mindfulness#positivevibes #summer #loading

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης