«Για κάποιους η επόμενη μέρα είναι δικαίωση, για κάποιους τιμωρός...»

Μ' ένα κολάζ των τίτλων που έχει κατακτήσει στη διάρκεια της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ συνόδευσε ο Γιώργος Μερκής τον απολογισμό του τόσο για την τρέχουσα περίοδο όσο και για την πορεία της καριέρας του.

Ο διεθνής αμυντικός έκανε λόγο για όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, για σεβασμό στην ιστορία, για θυσίες και ιδρώτα που δεν ξεθωριάζουν από λίγους που κρύβονται πίσω από πολλούς, για ανταπόδωση των κόπων σε όσους αξίζουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετά από μια διάρκεια 3,5 χρόνων που με βοήθησαν να αξιολογήσω εμπειρίες στην ζωή μου, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και ως άνθρωπος, νιώθω περισσότερο δυνατός και ευλογημένος από ποτέ άλλοτε. Τα τελευταία 3,5 χρόνια βρίσκομαι σε μια ομάδα που με έκανε να νιώσω σημαντικός από την πρώτη μέρα που φόρεσα την φανέλα της. Μου έδωσε την ευκαιρία να ξανακάνω χαρούμενους, τους ανθρώπους που αγαπώ. Να τους κάνω ξανά περήφανους, μέσα από την σκληρή δουλειά που έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Έχω κατακτήσει τα τελευταία 3,5 χρόνια, 4 πρωταθλήματα. Διεκδικώ με τους συμπαίκτες μου το κύπελλο και μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω για πρώτη φορά Νταμπλούχος. Έχω αγωνιστεί σε ομίλους του Champions League. Έχω αγωνιστεί στην φάση των «16» του Europa League. Εξακολουθώ να είμαι ενεργό μέλος της Εθνικής Κύπρου. Επιτεύγματα που ελάχιστοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αξιωθούν να ζήσουν. Να κάνουν δηλαδή πραγματικότητα, τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα. Ξέρω να σέβομαι την ιστορία της κάθε ομάδας που φόρεσα την φανέλα της. Τις τίμησα όλες με θυσίες και ιδρώτα. Και δεν θα σταματήσω ποτέ να διατηρώ αυτό τον σεβασμό απέναντι σε όλους όσους τον αξίζουν. Γιατί οι ομάδες και ο κόσμος υπηρετούν την ιδέα. Και ευτυχώς αυτά δεν ξεθωριάζουν από τους «λίγους» που κρύβονται πίσω από τους πολλούς. Η ανταπόδοση των κόπων έρχεται πάντα σε αυτούς που την αξίζουν. Έτσι είναι η ζωή. Για κάποιους η επόμενη μέρα είναι η δικαίωση και για κάποιους είναι ο «τιμωρός». Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ. Την διοίκηση, την ομάδα και τον κόσμο του. Που με έκαναν κομμάτι της οικογένειας τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι όσο φορώ την φανέλα και το σήμα, θα τους ανταποδίδω ότι μου πρόσφεραν τόσο απλόχερα.#champions#des7iny#apoel#punisher

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Merkis Official (@merkis30) στις

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»