BINTEO: Συνεχίζει το σόου πικαρίσματος πέφτοντας στην πισίνα ο «Καραβίδας»

Μαθηματικά η Δόξα κατάφερε στο φινάλε του πρωταθλήματος με τη νίκη 3-0 σε βάρος της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να κρατηθεί στην Α’ κατηγορία.
 
Η ομάδα της Κατωκοπιάς θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά για όγδοη σερί φορά στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της.
 
Μετά την επίτευξη της παραμονής ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει, αφήνοντας σπόντες σε όσους τον κατακρίνουν.
 
Με το που τελείωσε ο αγώνες ξεκίνησε τις δηλώσεις στη CytaVision κάνοντας λόγο για όσους έχουν… Καραβιδίτιδα, ενώ λίγο αργότερα σε ανάρτησή του μιλούσε για γάρους από το Νικητάρι.
 
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον «Καραβίδα» να βουτά σε πισίνα και να λέει: «Τώρα ε να πέσω, που ε να θέλω εγώ ε να πέσω. Νow».  
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»