Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον ΑΠΟΕΛ του Δώνη ο νέος παίκτης της Ανόρθωσης

  20/05/2019 17:01
Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον ΑΠΟΕΛ του Δώνη ο νέος παίκτης της Ανόρθωσης

Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον ΑΠΟΕΛ του Δώνη ο νέος παίκτης της Ανόρθωσης

  20/05/2019 17:01
Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γκαλίτσιος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι και στο παρελθόν έφτασε κοντά στο να βρεθεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν συνέβη λόγω συγκυριών.
 
Μάλιστα, μίλησε και για κάποιες περιπτώσεις που δεν χάλασαν με δική του απόφαση και προφανώς έκανε λόγο για την εποχή του Γιώργου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ, όταν ο Γιώργος Γκαλίτσιος φέρεται να βρέθηκε ένα βήμα από την ένταξή του στους γαλαζοκιτρίνους.
 
Τότε, εξ όσων υποστηρίζεται, ο Γκαλίτσιος χάλασε τη συμφωνία του με την Αντβέρπ για να κυνηγήσει την προοπτική με την ομάδα της Λευκωσίας, όμως το θέμα δεν προχώρησε για «γραφειοκρατικούς και όχι αγωνιστικούς λόγους» όπως σημειώνεται σε ελλαδικά ρεπορτάζ.
 
Λόγω αυτής της εξέλιξης, ο Γκαλίτσιος είχε μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες προτού στο τέλος του Ιανουαρίου να πάρει την ευκαιρία από την Μουσκρόν.
 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι στην Ανόρθωση. Κατά καιρούς είχα τη δυνατότητα και κάποιες προτάσεις να έρθω στην Κύπρο, ωστόσο δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ. Βέβαια όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Υπήρχαν και περιπτώσεις που χάλασαν τελευταία στιγμή, όχι από την πλευρά μου. Είναι γνωστές, δεν θέλω να αναφερθώ. Και από την Ελλάδα είχα κάποιες προτάσεις ανά διαστήματα απλά πιστεύω ότι είχα τα καλύτερα μου χρόνια στο εξωτερικό»  είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την Ανόρθωση.

Όσον αφορά στους στόχους του είπε: «Θέτω καθημερινούς στόχους. Για την ομάδα δεν θέλω να μιλήσω εκτός γηπέδου, θέλω να μιλήσω με πράξεις στο γήπεδο. Ξέρω που ήρθα, σε μία τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση και θέλω μαζί να θέσουμε στόχους και να τους πετύχουμε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις. Όλοι μαζί τη νέα χρονιά για τίτλους και μεγάλη πορεία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας