Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ξέρω ότι έχουμε ευθύνες, ζητώ από τον κόσμο του Απόλλωνα...»

  21/05/2019 12:07
«Ξέρω ότι έχουμε ευθύνες, ζητώ από τον κόσμο του Απόλλωνα...»

«Ξέρω ότι έχουμε ευθύνες, ζητώ από τον κόσμο του Απόλλωνα...»

  21/05/2019 12:07
Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα για να έρθει κοντά στην ομάδα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού, Νίκος Κίρζη, σε σημερινή (21/05) συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε απολογισμό της χρονιάς.
 
Αναλυτικά οι αρχικές δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα:
 
«Ότι δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ένα τίτλο με στεναχωράει ιδιαίτερα. Είναι ένα τέλος που μας πεισμώνει ιδιαίτερα. Τελειώνοντας την χρονιά εκπληρώσαμε κάποιους στόχους, μπήκαμε ομίλους και εξασφαλίσαμε ξανά εισιτήριο για την Ευρώπη».
 
Για τον κόσμο της ομάδας: 

«Αντιλαμβάνομαι πλήρης την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο. Εγώ ως πρόεδρος ζητώ από τον κόσμο του Απόλλωνα να έρθει κοντά στην ομάδα, να γίνουμε πάλι ένα όπως το 2012. Ο Απόλλωνας μας ενώνει όλους, πρέπει να έρθουμε όλοι μαζί. Ματώσαμε και μοχθήσαμε για να έρθει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο».

Για τη δυσκολία της σεζόν: 

«Η περσινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη από την φετινή, έχω εκφράσει την άποψη μου για το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα. Φέτος ξέρω ότι έχουμε ευθύνες εμείς, όταν αναγνωρίζεις τα λάθη τα δικά σου μπορείς να προσχωρήσεις. Αν ο κόσμος του Απόλλωνας αναγνωρίζει ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα για να φέρει την ομάδα στο πιο ψηλό σκαλοπάτι, όταν αναγνωρίσουν ότι κάνουμε λάθη αλλά δουν που ήταν τότε η ομάδα και που είναι τώρα τότε μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας