«Λέγανε ότι ο Λαφράνς θα πάει ΑΠΟΕΛ, ήταν ένα θηρίο απέναντί τους»

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ σχολίασε ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ μιλώντας μετά την ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια.

Ο Βόσνιος τεχνικός σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κέβιν Λαφράνς, τον οποίον οι φήμες θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. 

Οι δηλώσεις του:

Για τον Ντόσα: «Είμαι πολύ περήφανος με τον Ντόσα. Ξέρω τι έχει περάσει ο Ντόσα για δυο χρόνια με τους τραυματισμούς, τι έγινε με το χαμένο πέναλτι με την Αγία Νάπα. Είναι αρχηγός με Α κεφαλαίο. Μιλήσαμε από πριν τον τελικό για να μείνει. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μείνει στην ομάδα. Είμαστε κοντά στο να μείνει».

Για τον Βοζίνια: «Μιλήσαμε είναι και αυτός κοντά. Είναι το θέμα με το μπάτζετ. Έπαιξε καλά τα τελευταία παιχνίδια. Αν έρθει πρόταση και θέλει να φύγει οκ δεν έχει πρόβλημα».

Για τον Λαφράνς: «Ο Λαφράνς μιλήσαμε μαζί εδώ και καιρό και ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω που θέλει να πάει. Λέγανε ο κόσμος για τον ΑΠΟΕΛ ότι θα πάει εκεί και τον είδατε όμως εχτές πως έπαιζε απέναντί τους, ήταν ένα θηρίο».

Για τον Ντάνι Μπενίτεθ: «Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν μπορώ να σας πω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν ακόμα. Δεν έδωσε όσα περίμεναν όλοι. Τώρα όμως πρέπει να δούμε αν ξεπέρασε το πρόβλημα του και αν μπορεί να βοηθήσει να μείνει».

Για τον Ντα Σίλβα: «Ήταν στόχος μου να φέρω παίκτες αρχηγούς μέσα στην ομάδα. Δεν έχει σχέση η ηλικία. Τα έδωσε όλα και τον ευχαριστώ. Δεν ξέρουμε το μέλλον του. Θα πάει Βραζιλία να κάνει διακοπές και να το σκεφτεί».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Έκανα και λάθη, αλλά είμαι ευχαριστημένος και ναι και όχι. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας για το αν θα παίξουν οι παίκτες. Ο Αντόνια ήρθε μετά πήγε Εθνική. Ο Αγκάνοβιτς είχε θέματα πριν έρθει εδώ στην Τουρκία. Εγώ τον πιστεύω και μπορεί να δώσει του χρόνου πράματα. Όμως για τον επόμενο Ιανουάριο θέλω να πάμε για ένα – δυο παίκτες μόνο και να κάνουμε καλύτερες μεταγραφές τώρα από το καλοκαίρι».

Για το αν πήρε η ΑΕΛ τον Ιβάν Κάρλος: «Βλέπουμε κάποιους παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα. Δώστε μας λίγο χρόνο μετά την φιέστα θα μάθετε ποιοι θα έρθουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα