Η ρήτρα του Μαργκάσα και οι σκέψεις για το μέλλον του

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις». Με αυτή την ατάκα ο Ρενάτο Μαργκάσα σχολίασε ότι δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Πορτογάλος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως όπως ανάφερε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, μπορεί με την καταβολή μίας συμφωνημένης ρήτρας να αποχωρήσει για άλλη ομάδα.

Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που έρθει πρόταση από άλλη ομάδα, κάτι που όπως είπε δεν έχει συμβεί μέχρις στιγμής, αλλά μπορεί να συμβεί μετά από την καλή χρονιά που έκανε.

Αν ήταν ρίσκο η απόφαση του για να πάει στην Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν δύσκολο για εμένα. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους κυρίους Σάββα και Μάκης, κατάλαβα πως θα είχα σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία για να συνεχίσω σε ένα καλό επίπεδο».

Για το συμβόλαιό του: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, έχω μία ρήτρα που μπορώ να φύγω. Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είμαι ευχαριστημένος, είμαι χαρούμενος αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Αν νιώθει δικαιωμένος: «Ναι. Φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Στην αρχή, αν μας έλεγαν πως θα τερματίζαμε στην πέμπτη θέση κανείς δεν θα το πίστευε. Αλλά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο με καλές αποδόσεις πολλών ποδοσφαιριστών. Δίκαια τερματίσαμε σ’ αυτή τη θέση».

Για τη δική του απόδοση: «Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα ακόμη. Βλέπω τι έκανα σωστό και λάθος. Θέλω να είμαι φορμαρισμένος, θέλω να αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια σε ψηλό επίπεδο. Έχω και την Εθνική μου ομάδα και για να παραμείνω εκεί θα πρέπει να είμαι κάθε χρόνο καλύτερος».

Αν έχει άλλες προτάσεις που εξετάζει: «Όχι, απλά ξέρεις πώς είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν. Δεν μίλησα με κανένα, ούτε με καμιά άλλη ομάδα. Μετά από μία καλή σεζόν που έκανα μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν το σκέφτηκα ακόμα, αλλά υπάρχει στο μυαλό μου. Υπάρχει και η Νέα Σαλαμίνα που μπορεί να θέλει να ανανεώσουμε το συμβόλαιό μου και για άλλα χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν