Πιθανός αντίπαλος του Πιέρου ο ΑΠΟΕΛ-Η ξεκάθαρη εικόνα στα γκρουπ δυναμικότητας!

Πιο ξεκάθαρα έγιναν τα πράγματα για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ όσον αφορά την πορεία του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι δυνατοί στον β' προκριματικό γύρο, όμως στον επόμενο γύρο θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων. Για να βρεθεί η ομάδα της Λευκωσίας μαζί με τις ισχυρές ομάδες θα πρέπει να προκύψουν τουλάχιστον δύο αποκλεισμοί.
 
Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ στο β’ προκριματικό γύρο υπολογίζεται να μπει ως η έβδομη ομάδα των δυνατών και οι υποψήφιοι αντίπαλοί του θα είναι: Μακάμπι (16.000), Σερίφ (12.250), Ρόσενμποργκ (11.500), Ελσίνκι (9.000), Ντουνταλκ (7.000), Ντούντελαντζ (6.250), Σκεντίγια Τέτοβο (6.000), Νιού Σαιντς (6.000), Σλόβαν Μπρατισλάβας (6.000) και Στοκχόλμη (5.550).
 
 
Η ομάδα του Πιέρου και οι άλλες
Στον γ' προκριματικό γύρο, υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ είναι οι: Άγιαξ (70.500), Σέλτικ (31.000), Κοπεγχάγη – του Πιέρου Σωτηριου - (31.000), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (29.500), ΜΠΑΤΕ (27.500) και Αστάνα.  Ο ΑΠΟΕΛ με 25.500 είναι δεύτερος στο γκρουπ των ανίσχυρων, πίσω από την Λουντογκόρετς (27.000).

Συνεπώς για να γίνει δυνατός χρειάζεται δύο από τις έξι ισχυρές να αποκλειστούν από τους προηγούμενους γύρους. Πέραν από τον Άγιαξ που η αφετηρία του στη διοργάνωση είναι στον συγκεκριμένο γύρο, οι άλλες πέντε ξεκινούν νωρίτερα τις υποχρεώσεις τους.
 
Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ και Αστάνα αρχίζουν από τον α’ προκριματικό γύρο, ενώ Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Κοπεγχάγη από το δεύτερο προκριματικό γύρο.
 
Απλησίαστο το γκρουπ των δυνατών στα πλέι οφ
Όσον αφορά στα πλέι οφ, όπου συμμετέχουν οκτώ ομάδες (τέσσερις ισχυρές, τέσσερις ανίσχυρες) θα είναι ουτοπικό να μιλάμε για πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ να είναι δυνατός, από τη στιγμή κιόλας που η κλήρωση για τη φάση αυτή θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του β’ προκριματικού γύρου.

Στους δυνατούς θα θεωρείται σίγουρα ο Άγιαξ αφού η πορεία ξεκινάει από το γ’ προκριματικό γύρο, άρα μετά την κλήρωση για τα πλέι οφ, φάση από την οποία κάνει αρχή η Γιανγκ Μπόις που έχει μεγαλύτερο συντελεστή (27.500) από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Συνεπώς για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανέλθει, επιζητάει το θαύμα να αποκλειστούν πριν από την ολοκλήρωση του β’ προκριματικού όλες οι ομάδες με μεγαλύτερο συντελεστή από αυτόν: Σέλτικ, Κοπεγχάγη, ΜΠΑΤΕ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Αστάνα και Λουντογκόρετς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου