Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
header image
trans gif

Από την επιθυμία Τραμετσάνι για φυγή, στην προσπάθεια αποφυγής αποζημιώσεων

  26/05/2019 16:06
Από την επιθυμία Τραμετσάνι για φυγή, στην προσπάθεια αποφυγής αποζημιώσεων
Mέσα σε λίγες ημέρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των πρωταθλητών

Από την επιθυμία Τραμετσάνι για φυγή, στην προσπάθεια αποφυγής αποζημιώσεων

  26/05/2019 16:06
Παραμονές του τελικού κυπέλλου κυκλοφορούν οι φήμες για την επιθυμία του Πάολο Τραμετσάνι να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως κυκλοφορούσε, ο Ιταλός τεχνικός επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Μετά τη διεξαγωγή του τελικού, όμως, το σκηνικό φαίνεται να διαφοροποιείται. Ναι μεν ο Πάολο Τραμετσάνι εξ όσων φαίνεται δεν θα βρίσκεται στον Αρχάγγελο και τη νέα χρονιά, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, όμως πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, όμως ο 48χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να σηκωθεί και να φύγει μόνος του.

Συνεπώς, εφόσον η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων πάρει την απόφαση για να μην συνεχίσει με τον Ιταλό τότε θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση.

Για το μέλλον του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για διακοπές, ανέλαβε ρόλο ο τεχνικός διευθυντής, Ντομένικο Τέτι, που θα έχει επαφές με τον προπονητή προκειμένου να λυθεί το ζήτημα.

Τα πάντα είναι ανοικτά, χωρίς να αποκλείεται τελικά και η παραμονή του Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας