Θα «τα σκάσει» για τον 34χρονο ο Τιμούρ

Στην επίσημη παρουσίασή του από την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια υπογράμμισε πολλές φορές ότι η γνώση για τις ιδιαιτερότητες του κυπριακού ποδοσφαίρου αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιτυχία.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μέρος των διαθέσιμων πόρων για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που πληροί απόλυτα το συγκεκριμένο κριτήριο, καθώς αυτό το καλοκαίρι συμπληρώνει ένδεκα χρόνια παραμονής στο νησί.

Ο λόγος για τον Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος οσονούπω θα κλείσει τα 34, αλλά την άρτι ολοκληρωθείσα σεζόν απέδειξε πόσο πολύτιμος εξακολουθεί να είναι συμβάλλοντας σημαντικά στην εκπληκτική πορεία της Νέας Σαλαμίνας έως την πέμπτη θέση.

Ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος έχει ρήτρα €50.000 στο συμβόλαιό του και η Ανόρθωση θα την καταβάλει, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητα που βοηθά πολύ στη δημιουργία αγωνιστικά υγιών αποδυτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση