Τέλος εποχής για τους παίκτες με τους οποίους τα έβαλε ο Πέτεφ

Παρελθόν από την Ομόνοια με κάθε επισημότητα αποτελεί από χθες (3/6) ο Άλεξ Σοάρες, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο Βραζιλιάνος μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τους πράσινους για την τελευταία διετία και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. 

Με τη φυγή του 28χρονου ποδοσφαιριστή κλείνει ο κύκλος αποχώρησης των παικτών που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα στην ομάδα της Λευκωσίας την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018.

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ με δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας του είχε αφήσει αιχμές για εσκεμμένη μειωμένη απόδοση ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας τον Μάρτιο του 2018.

Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος είχε φέρει στο επίκεντρο τους Μαργκάσα, Λόπες και Σοάρες αφού σύμφωνα με τον ίδιο «έπαιζαν ύποπτα».

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας εν τέλει πήγαν στην Αστυνομία όχι για καταγγελία προς τον Πέτεφ αλλά για να ζητήσουν εξακρίβωση των ισχυρισμών του προπονητή τους. 

Μετά την παρουσία των ποδοσφαιριστών στην Αστυνομία ο Πέτεφ βρέθηκε κι αυτός στο τμήμα την επόμενη μέρα για να δώσει κατάθεση.

Τέσσερις μήνες μετά οι τρεις παίκτες δικαιώθηκαν για τους ισχυρισμούς του Βούλγαρου αφού μετά από έλεγχο και του Γενικού Εισαγγελέα δεν εκδόθηκε ποινή εναντίων τους.

Κανένας απ’ αυτούς δεν αποχώρησε αμέσως μετά το συμβάν, ωστόσο όλοι αποτελούν πλέον παρελθόν από τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Στην Πολωνία συνεχίζει την καριέρα του ο Ράφα Λόπες αφού ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Κρακόβια, ενώ την περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί στην πορτογαλική Μποαβίστα καταγράφοντας 25 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο άλλοτε αρχηγός των πρασίνων, Ρενάτο Μαργκάσα μετά από μια γεμάτη σεζόν με τη Νέα Σαλαμίνα (σ.σ. 32 συμμετοχές) φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Ανόρθωση.

Ο Πορτογάλος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταβάλει τη ρήτρα των 50 χιλιάδων ευρώ και θα τον κάνει δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή