Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκαλύψεις για Κατελάρη: «O Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα»

  05/06/2019 19:49
Αποκαλύψεις για Κατελάρη: «O Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα»

Αποκαλύψεις για Κατελάρη: «O Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα»

  05/06/2019 19:49
Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στον ελλαδικό Τύπο για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη, με νέο δημοσίευμα να αναφέρεται για τη συζήτηση των... πέντε λεπτών που έκανε το Δ.Σ. της Ομόνοιας. 
 
Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα για τον 23χρονο μέσο της Ομόνοιας τώρα, αλλά… του χρόνου και αυτό μονάχα σε περίπτωση που οι πράσινοι κατάφερναν να βγουν στην Ευρώπη.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα στο to10.gr:

Πέντε λεπτά συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Ομόνοιας η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Φάνο Κατελάρη, η οποία κρίθηκε εξαιρετικά χαμηλή από τους Κύπριους, αφού οι πράσινοι πρότειναν λεφτά... υπό προϋποθέσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, για το οποίο σας έγραψε νωρίτερα to10.gr ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η απάντηση για τον Φάνο Κατελάρη ήταν αρνητική προς τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Κύπριοι δεν… πίστευαν στ’ αυτιά τους σ’ αυτό που άκουσαν.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr, ο Παναθηναϊκός δεν πρότεινε χρήματα για τον 23χρονο μέσο της Ομόνοιας τώρα, αλλά… του χρόνου και αυτό μονάχα σε περίπτωση που οι πράσινοι κατάφερναν να βγουν στην Ευρώπη. Κάτι, φυσικά, που θα μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που η UEFA δεχτεί να «σβήσει» την ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρόταση του Παναθηναϊκού υπήρχαν και δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια, ωστόσο πρόκειται για παίκτες δευτεροκλασάτους, τους οποίους απέρριψε η κυπριακή ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως το θέμα Παναθηναϊκού και Κατελάρη συζητήθηκε μονάχα για πέντε λεπτά στο Δ.Σ. της Ομόνοιας, το οποίο ασχολήθηκε περισσότερο με την αναζήτηση νέου προπονητή της ομάδας.

Την ίδια ώρα, από τον Παναθηναϊκό διαρρέουν πως η ομάδα δεν πρόκειται να αγοράσει ποδοσφαιριστή από άλλον σύλλογο, μιας και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και πως υπό προϋποθέσεις η περίπτωση Κατελάρη θα μπορούσε να τους απασχολήσει. Ποιες είναι αυτές οι προυποθέσεις; Να δεχόταν η Ομόνοια την πρόταση που της έγινε ή να μην ανανεώσει ο παίκτης και να γίνει κουβέντα μαζί του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας