Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Τι ακριβώς εννοεί η Ομόνοια; Έρχεται σε πλήρη αντίθεση»

  07/06/2019 10:25
«Τι ακριβώς εννοεί η Ομόνοια; Έρχεται σε πλήρη αντίθεση»

«Τι ακριβώς εννοεί η Ομόνοια; Έρχεται σε πλήρη αντίθεση»

  07/06/2019 10:25

Τα νέα δεδομένα με το ΓΣΠ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας σχολίασε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στον Super Sport FM.

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας, είπαμε ότι ακυρώνουμε τη συνάντηση και την ίδια ώρα επιθυμούμε οι οικονομικές διευκολύνσεις που είχε η Ομόνοια, να ισχύουν και για το ΑΠΟΕΛ», τόνισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Αναλυτικά:

Για την κάρτα φιλάθλου: 

«Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Το πιο τραγικό είναι ότι δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Οι φορείς που αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κάρτα φιλάθλου μας έλεγαν ότι θα αξιολογήσουμε το μέτρο στην κάρτα φιλάθλου και θα τοποθετούνταν στο τέλος της περιόδου. Δυστυχώς ούτε από την ΚΟΠ έχουμε επίσημη καταμέτρηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Το αν η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει είναι κάτι που δεν χρειάζεται να απαντηθεί.

Ο κ. Μιχαηλίδης υποκύπτει σε επικοινωνιακά ατοπήματα. Ίσως δεν έχει ορθή ενημέρωση για κάποια πράγματα. Αντιλαμβάνεται πως οι ομάδες συμφωνούν με την τροποποίηση. Όχι μόνο δεν συμφωνούμε αλλά την απορρίπτουμε πλήρως. Η τροποποίηση δεν φέρνει αλλαγή στην ουσία. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε επί μέρους κάποια πράγματα. Πως γίνεται να εφαρμοστεί το μέτρο χωρίς ο ΚΟΑ και η πολιτεία να κάνουν όλες τις ενέργειες για να εφαρμοστεί το μέτρο σε όλα τα γήπεδα».

Ποια είναι τα νέα δεδομένα με το ΓΣΠ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας; 

«Η πρόταση που κατατέθηκε ήταν για αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Η απόφαση εξαρτάται από το ΓΣΠ. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας, είπαμε ότι ακυρώνουμε τη συνάντηση και την ίδια ώρα επιθυμούμε οι οικονομικές διευκολύνσεις που είχε η Ομόνοια, να ισχύουν και για το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε την απάντηση από το ΓΣΠ».

Για το αίτημα που θα καταθέσει η Ομόνοια για κατεδάφιση του ΚΟΑ και ανέγερση νέου γηπέδου: 

«Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί η Ομόνοια με αυτό. Έρχεται όμως σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση που έβγαλε όταν εμείς επιδείξαμε ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση έλεγε: «Το Μακάρειο φιλοξενεί για δεκαετίες ιστορικούς συλλόγους, διαφορετικά αθλήματα τμήματα και σχολές του αθλητισμού και ως τέτοια θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει». Όταν μιλάμε για κρατική διαδικασία θα πρέπει να τη σεβαστεί η Ομόνοια όπως κάνουμε και εμείς, αλλά και ο ίδιος ο ΚΟΑ».

Για τα μεταγραφικά: 

«Ο χρονικός ορίζοντας είναι η έναρξη της προετοιμασίας σε ότι αφορά την εκπλήρωση του σχεδιασμού για ένα μεγάλο ποσοστό. Ο προγραμματισμός είναι πλήρως ενεργός, υπάρχουν πράγματα που έχουν πάρει το δρόμο τους και αναμένουμε τις εξελίξεις. Ο κόσμος να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας