Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανανέωση… όχι πώληση… άντε ανανέωση… μάλλον όχι!

  08/06/2019 09:49
Ανανέωση… όχι πώληση… άντε ανανέωση… μάλλον όχι!
Το σίριαλ «Φάνος Κατελάρης» στην Ομόνοια φαίνεται να έχει ακόμη αρκετά επεισόδια-Οι 500.000 της Λούγκο και οι ενδιαφερόμενοι

Ανανέωση… όχι πώληση… άντε ανανέωση… μάλλον όχι!

  08/06/2019 09:49
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου αποδεικνύεται αυτό του Φάνου Κατελάρη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τέθηκε υπό παραχώρηση από την Ομόνοια λόγω των αρνητικών του απαντήσεων σε προτάσεις των πρασίνων για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου.

Με το άκουσμα της είδησης αυτής, άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα ομάδων που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Φάνο Κατελάρη, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην ισπανική Λούγκο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, όμως η προσφορά του (χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα) ήταν αδύνατον να δελεάσουν την ομάδα της Λευκωσίας. Ελλαδικά Μέσα υποστηρίζουν ότι οι πράσινοι της Ελλάδας θα επανέλθουν, ενώ κατά καιρούς έχει γραφτεί και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών.

Επιπλέον, πρόθεση για να κινηθούν για τον Κατελάρη υπάρχει και στην κυπριακή ΑΕΚ που παρακολουθεί το θέμα και τις εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή που διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Με βάση αυτό, η ομάδα της Λευκωσίας δεν θα συναινέσει σε παραχώρησή του εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά (πέρσι η προσφορά της Λούγκο ήταν κοντά στις 500.000).

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Φάνος Κατελάρης τελικά να μην βρεθεί εκτός «Ηλίας Πούλλος» αλλά να συνεχίσει φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ομόνοια υπάρχει η πρόθεση να γίνει εκ νέου πρόταση στον ποδοσφαιριστή για ανανέωση του συμβολαίου τους. Συνεπώς τα πάντα παραμένουν ανοιχτά…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας