«Κύριος» ο Χατζηβασίλης - «Να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει»

Την επισημοποίηση της απόκτησης του Κύπριου μεσοεπιθετικού, Γιάννη Χατζηβασίλη, ανακοίνωσε η Ανόρθωση, με τη συμφωνία να ισχύει μέχρι το 2021. 
 
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του που έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Αναλυτικά:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Χατζηβασίλη, μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμενος στη Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε 4 τέρματα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα του από την ΑΕΠ για να αγωνιστεί στη συνέχεια της καριέρας του σε Ατρόμητο Γεροσκήπου, Ομόνοια, Άρη Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, Απόλλωνα και Δόξα Κατωκοπιάς.

Καλωσορίζουμε το Γιάννη Χατζηβασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης!
 
Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Χατζηβασίλης ανέφερε:
 
«Ευχαριστώ, είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που έχω την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση με τόσο ένδοξη ιστορία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας, όσο περισσότερο προσπαθήσω τόσο θα βοηθήσω και την ομάδα. Η Ανόρθωση πάντα διεκδικεί τίτλους και ο στόχος μας είναι αυτός. Ο κόσμος μας είναι πάντα κοντά στην ομάδα ελπίζω και φέτος να συμβεί το ίδιο, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»