«Τρίτο όχι στην Ομόνοια, θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης»

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του Φάνου Κατελάρη, τόσο θα δίνουν και θα παίρνουν οι φήμες και τα σενάρια. Το πιο πρόσφατο στην ήδη μακρά αλυσίδα παρουσιάστηκε από την ελλαδική ιστοσελίδα sport24, κατά την οποία ο διεθνής άσος έδωσε ακόμη μια αρνητική απάντηση στην Ομόνοια για επέκταση της συνεργασίας τους και διατράνωσε την επιθυμία να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό.

«Η πρώτη απόπειρα του Νίκου Νταμπίζα για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φάνο Κατελάρη δεν στέφθηκε από επιτυχία. Οι παράγοντες της Ομόνοιας απέρριψαν την πρόταση, ενώ αντίστοιχη απάντηση έδωσαν στην ΑΕΚ Λάρνακας, που εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό χαφ.

Ο Νταμπίζας διατηρεί τον Κατελάρη στο μπλοκάκι του, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει να μεταβληθούν οι συνθήκες για την απόκτηση του. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της Ομόνοιας προσπάθησε να αξιοποιήσει την… αναμπουμπούλα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το... περιττό πουλέν του Νταμπίζα κοστίζει πλέον €10.000.000!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, από την Ομόνοια υπήρξε τρίτη προσέγγιση προς την πλευρά του Κατελάρη, με βελτιωμένη προσφορά. Ωστόσο, ο Κατελάρης απάντησε εκ νέου αρνητικά, όπως τις δύο προηγούμενες φορές. Επιπλέον, ο Κύπριος άσος επανέλαβε την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τη στάση της Ομόνοιας, είναι άγνωστο. Από την Τετάρτη 12/6 ο Κατελάρης θα αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Κύπριο για τα προκριματικά του Euro 2020. Όσο για την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας, έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες», αναφέρει το δημοσίευμα του Sport24.

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση του Κατελάρη η επίσημη Ομόνοια αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει απορρίψει τόσο την πρόταση της ΑΕΚ (ύψους €30.000 συν μπόνους επίτευξης στόχων) όσο και την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, η οποία προέβλεπε οικονομικά ανταλλάγματα στο μέλλον και όχι άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη