Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα Ομόνοια ο Μπεργκ

  12/06/2019 08:58
Ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα Ομόνοια ο Μπεργκ

Ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα Ομόνοια ο Μπεργκ

  12/06/2019 08:58

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χένινγκ Μπεργκ γνώρισε τους άμεσους συνεργάτες του καθώς και το εργασιακό περιβάλλον του στην Ομόνοια.

Σειρά πλέον παίρνει η επίσημη παρουσίασή του, η πρώτη επαφή του με τα Μ.Μ,Ε. και το κοινό της ομάδας που περιμένει να πληροφορηθεί τι σχεδιάζει ο 49χρονος προπονητής για το «τριφύλλι» της ερχόμενης περιόδου.

Η σημερινή συνέντευξη Τύτου (11:30, ΓΣΠ) δίνει στον τεχνικό των «πρασίνων» την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις σκέψεις του, να επιχειρηματολογήσει για την απόφασή του υπέρ της Ομόνοιας, να μοιραστεί τις πρώτες εντυπώσεις του και, κυρίως, να ενημερώσει για το τι έχει κατά νου για την επόμενη μέρα.

Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να αναφερθεί τόσο στις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας καθώς και σε άλλα θέματα, τα οποία άπτονται του προγραμματισμού για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Υπενθυμίζεται ότι προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ο Μπεργκ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να διευθετήσει τα απαραίτητα για τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Κύπρο, κάτι που τοποθετείται χρονικά στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας