Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: «Όταν βγείτε έξω, θέλω να δω πάθος. Και εννοώ τρελό πάθος»!

  13/06/2019 12:45
ΒΙΝΤΕΟ: «Όταν βγείτε έξω, θέλω να δω πάθος. Και εννοώ τρελό πάθος»!

ΒΙΝΤΕΟ: «Όταν βγείτε έξω, θέλω να δω πάθος. Και εννοώ τρελό πάθος»!

  13/06/2019 12:45
Τα εισιτήρια διαρκείας της για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 παρουσίασε σήμερα η ΑΕΛ σε συνέντευξη Τύπου. Για να «φτιάξουν» τον κόσμο τους οι κυπελλούχοι συμπεριέλαβαν στο προωθητικό βίντεο την πωρωτική ομιλία του Ντούσαν Κέρκεζ πριν τον τελικό στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτήν ο τεχνικός της ΑΕΛ λέει στους παίκτες του ότι στο ποδόσφαιρο -όπως και στη ζωή- όλα τα μεγάλα πράγματα γίνονται μέσα από την αξιοποίηση ευκαιριών και πως τη συγκεκριμένη τη δημιούργησαν οι ίδιοι και πρέπει να την αξιοποιήσουν, διότι δεν θα έχουν άλλη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του αρχηγού Ντόσα Τζούνιορ που υπενθύμισε στους συμπαίκτες του τη χρυσή ευκαιρία να τερματίσουν την τριακονταετή κατάρα που κατέτρεχε το σύλλογο στο θεσμό του κυπέλλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, αναφέρθηκε στις κάτι παραπάνω από προσιτές τιμές (περισσότερες πληροφορίες εδώ), υπογράμμισε ότι ο σύλλογος αιμορραγεί λόγω της κάρτας φιλάθλου, διευκρίνισε ότι ακόμη και σε περίπτωση αλλαγής του σχετικού νόμου η αντί-κάρτα θα ισχύει κανονικά και, τέλος, κατέτησε σαφές πως ο αριθμός των πωλήσεων θα καθορίσει και το μεταγραφικό μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας