Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Προπονητής της Ομόνοιας από τον… Μάιο ο Μπεργκ!

  13/06/2019 13:43
Προπονητής της Ομόνοιας από τον… Μάιο ο Μπεργκ!
Ήδη από το τελευταίο δεκαήμερο του συγκεκριμένου μήνα βολιδοσκοπούσε παίκτες για το «τριφύλλι»

Προπονητής της Ομόνοιας από τον… Μάιο ο Μπεργκ!

  13/06/2019 13:43
Σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κι αποκαλυπτικές δηλώσεις στην πολωνική ιστοσελίδα przegladsportowy προχώρησε ο Γιακούμπ Ρζέζνιστσακ.

Ο 33χρονος Πολωνός στόπερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βίσλα Πλοκ και στην πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης της αναφέρθηκε και στους άλλους «μνηστήρες» του, μεταξύ των οποίων και η Ομόνοια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι ανέκδοτες ιστορίες του Μπεργκ με Νταλγκλίς και Φέργκιουσον

«Όταν διαδόθηκε ότι φεύγω από το Αζερμπαιτζάν, οι Άρκα, Γκόρνικ και Κρακοβία έδειξαν ενδιαφέρον. Υπήρξε επίσης μια πρόταση από την Γκλίβιτσε. Τέλη Μαΐου εμφανίστηκε η πρόταση από τη Βίσλα Πλοκ. Συναντήθηκα μαζί τους και πείστηκα. Ήμουν κάπως διστακτικός, διότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θα είναι προπονητής στην Ομόνοια, έδειξε ενδιαφέρον. Είπε ότι με ήθελε, αλλά χρειαζόταν ακόμη 12 μέρες ή κάπου τόσες. Η Κύπρος θα ήταν μια καλή επιλογή, όμως μετά τη συζήτηση με τους ανθρώπους της Βίσλα Πλοκ δεν ήθελα να αναιρέσω την υπόσχεσή μου», δήλωσε ο Ρζέζνιστσακ αποκαλύπτοντας ότι ο Μπεργκ ενεργούσε ως προπονητής της Ομόνοιας ήδη από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος Νορβηγός ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» στις 6 Ιουνίου και υπέγραψε το συμβόλαιό του την περασμένη Δευτέρα. Κατά τα φαινόμενα, γνώριζε από πολύ νωρίτερα ότι ήταν ο εκλεκτός των ιθυνόντων στους «πράσινους», εξ ου και η άνεση να βολιδοσκοπεί από τότε επιθυμητούς μεταγραφικούς στόχους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας