«Μέγα λάθος, αλλοιώνουμε το dna μας, επαναπροσδιορίστε καθαρά!»

Τη διαφωνία του με τη στοχοθεσία της Ομόνοιας για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Νεόφυτο Λάρκου κατά την επίσημη παρουσίαση του Χένινγκ Μπεργκ, εξέφρασε ο Νίκος Νικολάου.

Ο Λεμεσιανός παράγοντας και φίλος του συλλόγου, τα ηνία του οποίου είχε ενδιαφερθεί να αναλάβει την άνοιξη του 2018, διατύπωσε τη δική του άποψη μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το σχόλιό του:
Θέλω να σχολιάσω την διάσκεψη παρουσίαση του νέου προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ  του οποίου εύχομαι μόνο επιτυχίες στην ομάδα μας. Θέλω να σχολιάσω απλά τους στόχους της ομάδας που ανάφερε ο Νεόφυτος Λάρκου στις δηλώσεις του περί τετράδας, επιστροφή του κόσμου στην ομάδα και ομάδα με σωστή κατεύθυνση.

Διαφωνώ στον στόχο της τετράδας κύριε Λαρκου και θα αναλύσω το σκεπτικό μου σαν ένας απλός Ομονοιάτης. Η Ομόνοια έχει 71 χρόνια ιστορία και η ιστορία της την επιτάσσει να είναι πάντα στην κορυφή. Η οντότητα του σωματείου δείχνει μόνο την κορυφή. Ο κόσμος της Ομόνοιας δείχνει μόνο την κορυφή. Αυτή η ομάδα είναι γεννημένη μόνο για την κορυφή. Η κορυφή δεν σημαίνει να είσαι πάντα πρώτος αλλά εκεί που επιτάσσει η ιστορία και το DNA της ομάδας μας. Ο στόχος της τετράδας δείχνει αλλά πράγματα στο μυαλό μου. Ότι δεν πιστεύεις σε αυτό που θα κτίσεις ότι θα είναι ισοδύναμο με τους ανταγωνιστές σου τους οποίους γνωρίζεις αλλά θα είσαι κάποιο επίπεδο πιο κάτω από αυτούς και αυτό σύμφωνα με το μπάτζετ που εχεις στα χέρια σου βαζεις τον στόχο της τετράδας.

Αυτό είναι μέγα λάθος, γιατί έδω καθαρά αλλοιώνουμε εμείς οι ίδιοι το δικό μας DΝΑ, το οποίο δυστυχώς κάθε χρόνο χάνεται και αυτό . Επιβάλλεται να βρούμε πίσω την χαμένη ταυτότητα μας το δικό μας DNA, αυτό που αρμόζει στον Ομονοιάτη που μεγάλωσε γενιές με την στόφα του νικητή πάντα. Χάθηκε αυτή η νοοτροπία του νικητή τα τελευταία 9 χρόνια και πρέπει να επανέλθει.

Εν κατακλείδι η δήλωση του στόχου περί τετράδας δεν κτύπησε καλά στα αυτιά του κόσμου της Ομόνοιας και καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας καθαρά. Μόνο με ψηλούς στόχους θα πάεις στην κορυφή. Η πίεση φέρνει πάντα αποτελέσματα, η μη πίεση φέρνει την χρονιά που πέρασε να είσαι στο δεύτερο γκρουπ, γιατί εκεί ήταν η πραγματική σου θέση.

Τέλος με τον στόχο περί τετράδας δεν θα πετύχεις τον άλλο στόχο σου που είναι η επιστροφή του κόσμου πίσω στην ομάδα. Ο κόσμος θέλει πλέον στόχους κορυφής και όχι μίζερους στόχους όπως είναι η δήλωση περί τετράδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια