Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Μέχρι και τα διπλάσια για Χαλένιους ο ΑΠΟΕΛ

  15/06/2019 18:54
Μέχρι και τα διπλάσια για Χαλένιους ο ΑΠΟΕΛ
Οι οικονομικές παράμετροι της προσφοράς των πρωταθλητών για τον Σουηδό επιθετικό

Μέχρι και τα διπλάσια για Χαλένιους ο ΑΠΟΕΛ

  15/06/2019 18:54
Για κατ’ αρχήν συμφωνία της Σούντσβαλ με τον ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τον Λίνους Χαλένιους κάνουν λόγο τα Μ.Μ.Ε. στη Σουηδία σημειώνοντας πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση κι επισημοποίηση της μεταγραφής.

Το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό στις αρχές της εβδομάδας, όταν η Σούντσβαλ δημοσιοποιούσε πως είχε απορρίψει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων κορωνών (€190.000) από τους «γαλαζοκίτρινους» θεωρώντας το ποσό υπερβολικά μικρό για τον 30χρονο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Και με τη βούλα: Σόουζα 2022 στοv ΑΠΟΕΛ!

Οι πρωταθλητές Κύπρου επανήλθαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με βελτιωμένη πρόταση, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία- ανέρχεται στις τρεις με τέσσερεις εκατομμύρια κορώνες, δηλαδή ένα ποσό μεταξύ 280 και 375 χιλιάδων ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται πρόσθετες πληρωμές ανάλογα με τις επιδόσεις του Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ.
 
Η Σούντσβαλ παρουσιάζεται πλέον ως ικανοποιημένη από την προσφορά, καθώς έχει να καλύψει χρέη 12 εκατομμυρίων κορωνών και υπολογίζει να καλύψει το ένα τρίτο από την πώληση του παίκτη της με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.

Πλέον αν ο ίδιος ο 30χρονος δεν ασκήσει βέτο στη μετακίνησή του, το deal θα ολοκληρωθεί και θα επισημοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας