Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ρίχνουν την... μπάλα στον Κατελάρη για να πείσει την Ομόνοια

  16/06/2019 12:10
 Ρίχνουν την... μπάλα στον Κατελάρη για να πείσει την Ομόνοια

Ρίχνουν την... μπάλα στον Κατελάρη για να πείσει την Ομόνοια

  16/06/2019 12:10
Με τίτλο «οι επόμενες δέκα μέρες είναι καθοριστικές για την υπόθεση του Φάνου Κατελάρη» αναφέρεται στην περίπτωση του Κύπριου ποδοσφαιριστή ελλαδική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα του  Παναθηναϊκού.
 
Τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν αρκετά και ακόμη περισσότερα ακούστηκαν για πιθανή φυγή του παίκτη από την Ομόνοια, ωστόσο δεν έχει σημειωθεί καμία επίσημη εξέλιξη μέχρι στιγμής. Οι πράσινοι είχαν ξεκαθαρίσει ότι απορρίφθηκαν δύο προτάσεις από ΑΕΚ Λάρνακας και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. 
 
Στην Ελλάδα πάντως υποστηρίζουν ότι η υπόθεση έχει αφεθεί στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσω του εκπροσώπου του προσπαθεί να πείσει την Ομόνοια να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδα του Γιώργου Δώνη.
 
«Οι επόμενες δέκα μέρες είναι καθοριστικές για την υπόθεση του Φάνου Κατελάρη… O Παναθηναϊκός έχει αφήσει την υπόθεση στα χέρια του διεθνούς Κύπριου και του εκπροσώπου του ώστε να πείσουν την Ομόνοια να δεχτεί την πρόταση του τριφυλλιού που περιλαμβάνει μελλοντικά οφέλη. Στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι ο Κατελάρης θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια αυτό το δεκαήμερο κι ελπίζει ότι θα τα καταφέρει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας