Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Νέες σπόντες Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά-Μπλέκει ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και άλλες...

  16/06/2019 15:36
Νέες σπόντες Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά-Μπλέκει ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και άλλες...

Νέες σπόντες Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά-Μπλέκει ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και άλλες...

  16/06/2019 15:36
Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου σχετικά με τη συνεργασία της ομάδας της Λευκωσίας και της Primetel.
 
Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει ότι η Primetel αρνείται να προσφέρει στους πράσινους ένα δίκαιο συμβόλαιο ζητώντας περισσότερα χρήματα για να πληρωθούν τα συμβόλαια των ανταγωνιστών της.
 
Θυμίζουμε ότι όπως ενημέρωσαν οι δύο εταιρείες υπάρχει συμφωνία έτσι ώστε να παρέχουν τα προϊόντα τους στους συνδρομητές η μία στην άλλη με μια επιπρόσθετη χρέωση στο συμβόλαιο, εφόσον το κοινό το επιθυμεί. 

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα των πρασίνων για το συγκεκριμένο θέμα. Προ ημερών είχε γράψει: «Για χρόνια η PrimeTel επανειλημμένα εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική κατάσταση του Σωματείου μας, ώστε να αυξήσει τα κέρδη της. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε υπογράφοντας ένα νέο, δίκαιο, συμβόλαιο, πάντα σεβόμενοι την απόφαση του Δικαστηρίου. Για να το επιτύχουμε, χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου μας!»

Η ανάρτησή του:
«Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ PrimeTel και Cablenet είναι η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ επειδή στο τηλεοπτικό πακέτο προστέθηκαν και άλλες ομάδες. Δηλαδή η PrimeTel αρνείται να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ δίκαιο/fair συμβόλαιο, αλλά ζητά από τους φιλάθλους της περισσότερα χρήματα για να πληρωθούν τα υψηλότερα συμβόλαια ανταγωνιστών μας. Η εκμετάλλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του κόσμου της πρέπει να σταματήσει».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας