Ξανά στο προσκήνιο ο Χαφέζ-Το στήσιμο στον Απόλλωνα και οι 200.000 του... ΑΠΟΕΛ!

Έναν παίκτη με τον οποίο είχε εργαστεί και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ομόνοια θέλει να πάρει στον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Σύμφωνα με Μέσα της χώρας ο Σέρβος προπονητής έβαλε στη λίστα των μεταγραφών της ομάδας του τον Αιγύπτιο αριστερό αμυντικό.
Ο Χαφέζ είναι υποψήφιος για τον Ερυθρό Αστέρα στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Μίλαν Ρόντιτς.

O 23χρονος, ο οποίος ήταν δανεικός στην Ομόνοια τη σεζόν 2015-16 από τη Λιρς, από την ημέρα που έφυγε από τους πράσινους έπαιξε σε: Λενς, Γουάντι Ντέγκλα, Μπασακσεχίρ και Κασίμπασα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν κοντά στην επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για να παίξει με τη φανέλα του Απόλλωνα, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού, όμως τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

«Για το θέμα του αριστερού μπακ κάναμε τις προσπάθειές μας να αντικαταστήσουμε τον Κερμπρ. Συμφωνήσαμε Τετάρτη βράδυ με τον Χαφέζ και μας έστησε στο αεροδρόμιο που πήγε άνθρωπος να τον παραλάβει», ήταν το σχόλιο του διοικητικού ηγέτη των κυανολεύκων.
 

Παλαιότερες πληροφορίες ήθελαν και τον ΑΠΟΕΛ να είχε ενδιαφερθεί για τον Καρίμ Χαφέζ, όμως η πρόταση του δεν προχώρησε ελέω της ρήτρας που υπήρχε για να παίξει σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με ποστάρισμα που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, Γιάννος Ιωάννου, εφόσον ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει σε άλλη κυπριακή ομάδα θα πρέπει να καταβληθούν στους πράσινους 200 χιλιάδες ευρώ (διαβάστε ΕΔΩ). 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής