Απειλεί τον Ρομπέρζ για μηνύματα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του Απόλλωνα

Σε κόντρα εξελίχθηκε τελικά η σχέση του Απόλλωνα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος πλέον αποτελεί ξένο σώμα με την ομάδα της Λεμεσού αν και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM υποστήριξε ότι από πλευράς των κυανολεύκων δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο.
 
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είχαμε πει αν ήταν πρόβλημα η άδεια για την εγκυμονούσα γυναίκα του. Του χορηγήσαμε άδεια μέχρι τα τέλη Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ήρθαν ήδη προτάσεις για τον Ρομπέρζ στα γραφεία του Απόλλωνα. Η μία καλύπτει τον Απόλλωνα αλλά όχι τον ίδιο τον παίκτη όπως μας είπε. Το πρόβλημα δεν είναι η άδεια που ήθελε για την εγκυμονούσα γυναίκα του όπως γράφτηκε αλλά κάτι άλλο. Ο Απόλλωνας θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για αν διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Έκανε τα πάντα ο κ. Κίρζης, ο κ. Παπαγιάννης, ο κ. Κονναφής, ο Σωφρόνης αλλά ήταν ανένδοτος και ήθελε να αποχωρήσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων της Λεμεσού.
Οι πιο πάνω δηλώσεις έφεραν την αντίδραση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος μίλησε για ψέματα. «Αν η αλήθεια πάρει τις σκάλες και το ψέμα τον ανελκυστήρα, το ψέμα θα είναι πιο γρήγορο αλλά να ξέρετε η αλήθεια έρχεται» έγραψε ο Γάλλος.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου με νέες του τοποθετήσεις κατηγόρησε ευθέως τον Βαλεντίν Ρομπέρζ πώς έχει πρόβλημα με κάποιον από το τεχνικό επιτελείο των γαλάζιων. Όπως υποστήριξε υπάρχουν και μηνύματα στο κινητό υψηλόβαθμου στελέχους της ομάδας που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

«Δεν μπορεί να καθορίζει κανείς ποιο θα είναι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο, είναι που μπορεί να καθορίζει ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου