Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απόλλωνας: «Κάναμε τα πάντα με Ρομπέρζ, τον πουλάμε...»

  18/06/2019 11:05
Απόλλωνας: «Κάναμε τα πάντα με Ρομπέρζ, τον πουλάμε...»

Απόλλωνας: «Κάναμε τα πάντα με Ρομπέρζ, τον πουλάμε...»

  18/06/2019 11:05
Παρελθόν από τον Απόλλωνα αναμένεται να αποτελέσει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο ποδοσφαιριστής είναι ανένδοτος να κατέβει στην πρώτη προπόνηση της λεμεσιανής ομάδας, η οποία επιφυλάσσεται όλων των νομικών της δικαιωμάτων.
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριου Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο λόγος αποχώρησής του δεν είναι η εγκυμονούσα γυναίκα του.
 
Παράλληλα για τον Γάλλο αμυντικό υπάρχουν ήδη προτάσεις στα γραφεία της ομάδας και θα αξιολογηθούν έτσι ώστε να βρεθεί η λύση για ν' αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είχαμε πει αν ήταν πρόβλημα η άδεια για την εγκυμονούσα γυναίκα του. Του χορηγήσαμε άδεια μέχρι τα τέλη Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ήρθαν ήδη προτάσεις για τον Ρομπέρζ στα γραφεία του Απόλλωνα. Η μία καλύπτει τον Απόλλωνα αλλά όχι τον ίδιο τον παίκτη όπως μας είπε. Το πρόβλημα δεν είναι η άδεια που ήθελε για την εγκυμονούσα γυναίκα του όπως γράφτηκε αλλά κάτι άλλο. Ο Απόλλωνας θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για αν διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Έκανε τα πάντα ο κ. Κίρζης, ο κ. Παπαγιάννης, ο κ. Κονναφής, ο Σωφρόνης αλλά ήταν ανένδοτος και ήθελε να αποχωρήσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας