Θέλει 800.000 η Σάντος για Καζού-Η διορία του ΑΠΟΕΛ και τι λέει ο Αλεσάντρο

O ΑΠΟΕΛ έκανε επίσημη προσφορά στη Σάντος μετά το δανεισμό του. Ο αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη και μπορεί να υπογράφει προσυμφωνία από τον Ιούλιο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν προσφέρει άμεσα χρήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα gazetaesportiva.com, η προσφορά είναι 10% των οικονομικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή συν μπόνους για επίτευξη των στόχων στην Κύπρο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του θέλει 800.000 δολάρια Βραζιλίας (περίπου 200.000 ευρώ), λεφτά που πλήρωσε για την ανανέωση του συμβολαίου. Ο ΑΠΟΕΛ περιμένει ένα γρήγορο ξεκαθάρισμα αλλιώς θα ψάξει άλλο ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία, όπως σημειώνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ. Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να δαπανήσει τόσα χρήματα.

Ένας από τους εκπροσώπους του Καζού ο Βινίσιους Νασιμέντο λέει στην πιο πάνω ιστοσελίδα της Βραζιλίας: «Την τελευταία εβδομάδα σύλλογοι από Δανία, Μεξικό, Πορτογαλία και Τουρκία προσπάθησαν να υπογράψουν τον παίκτη. Η γενική ιδέα που επικρατεί είναι ότι θέλουν να τον αποκτήσουν με μεταγραφή, αφού από τον Ιούνιο μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα θέλει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ίδια ιδέα και ο εκπρόσωπός του έκανε πρόταση στη Σάντος, ωστόσο δεν πήρε απάντηση.

Από την πλευρά του ο Αλεσάντρο Σίλβα, γνωστός μάνατζερ που συνεργάζεται με τους γαλαζοκιτρίνους, σχολίασε: «Στην παρούσα κατάσταση η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή και θα φέρει μεγάλη κέρδη στη Σάντος, αλλά ο χρόνος μας τελειώνει την Τετάρτη. Εγώ και η ομάδα συμφωνούμε για τον παίκτη. Η προσφορά βρίσκεται στο email του προέδρου της Σάντος. Ήμουν τρεις ώρες μαζί του στο Σάο Πάολο την περασμένη Δευτέρα. Ήρθα στη Βραζιλία απλά για να λύσω αυτό το θέμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ