Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου ο Κετσπάγια»

  19/06/2019 21:04
«Πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου ο Κετσπάγια»

«Πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου ο Κετσπάγια»

  19/06/2019 21:04

Δεν πήρε με τον καλύτερο τρόπο τη φυγή του από την Ανόρθωση, αφού τις τελευταίες μέρες εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στα ΜΜΕ της Γεωργίας. 

Ο λόγος για τον Μπέκα Μικελτάντζε, ο οποίος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, ενώ όπως τόνισε σε εφημερίδα της πατρίδας του δεν ζήτησε περισσότερα χρήματα για να μείνει στην «Κυρία».

Για το γεγονός ότι έφυγε από την Ανόρθωση: «Ότι συνέβη ήταν έκπληξη για μένα. Η ηγεσία άλλαξε, ο Κετσπάγια ήρθε και όμως έπρεπε να φύγω».

Για το λόγο που έφυγε: «Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να φύγω».

Εάν ήταν απόφαση του Κετσπάγια: «Δεν το νομίζω. Ο Τιμούρ με κάλεσε και ενδιαφέρθηκε για μένα και όταν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, βοήθησε ώστε να πληρωθώ ένα μισθό. Όμως μετά κάτι άλλαξε».

Αν ζήτησε περισσότερα χρήματα και γι' αυτό έφυγε: «Τίποτα από αυτά. Αντιθέτως ο μισθός που είχα εγώ ήταν ικανοποιητικός. Ήρθε ο Κετσπάγια ήμουν χαρούμενος μιας και πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου. Τώρα όμως δεν το μετανιώνω πολλά πράγματα άλλαξαν από την ημέρα που έφυγα από την Κύπρο. Άρχισα να συνεργάζομαι με νέο ατζέντη και ήδη τέσσερεις ομάδες από Ρωσία και τρεις ευρωπαϊκές ενδιαφέρονται για μένα. Θα μάθω που θα αγωνίζομαι σύντομα.»

Εάν πρέπει να καταβληθεί κάποια αποζημίωση: «Όχι καμία αποζημίωση. Είμαι ελεύθερος».

Για το γεγονός πως το πέρασμά του από την Κύπρο δεν κρίνεται πετυχημένο: «Έπαιζα στη μεσαία γραμμή, που δεν είναι η θέση μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας