Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Καζού και η ανησυχία του ΑΠΟΕΛ

  23/06/2019 14:14
Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Καζού και η ανησυχία του ΑΠΟΕΛ

Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Καζού και η ανησυχία του ΑΠΟΕΛ

  23/06/2019 14:14

Στην αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τις περιπτώσεις των Καζού,Νατέλ και το μέλλον τους στους γαλαζοκίτρινους. Θετική άποψη για τους δύο παίκτες έχουν τόσο ο Πάολο Τραμετσάνι, όσο και ο Ντομένικο Τέτι. 

Οι διοικούντες των πρωταθλητών εκπροσωπούνται από τον γνωστό μάνατζερ, Αλεσάντρο Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία για να διαπραγματευτεί εκ μέρους της ομάδας.

Νέο δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «terra.com.br» κάνει λόγο σε διετές συμβόλαιο που πρότειναν οι γαλαζοκίτρινοι στον Καζού, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον «Αρχάγγελο». 

Μάλιστα φιλοξενεί και σχετική δήλωση του Αλεσάντρο για την περίπτωση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

«Η κατάσταση βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια της Σάντος, ήρθα στη Βραζιλία για να λύσω την κατάσταση με τον Καζού και ακόμη ενός παίκτη», ανέφερε ο διαπραγματευτής της ομάδας της Λευκωσίας. 

Παράλληλα στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ανησυχία του ΑΠΟΕΛ αφού δεν υπήρχε απάντηση από τη Σάντος, στην οποία αναμένεται να επανεμφανιστεί αύριο (24/6) ο Καζού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριστερός ακραίος αμυντικός μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας