Με επιγραφή «Για τα αδέλφια όλα» οι νέες φανέλες του ΑΠΟΕΛ-Όλες οι λεπτομέρειες

Η τρίτη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είχε ήδη γίνει γνωστή από την παρουσία του Ούρος Μάτιτς στον Αρχάγγελο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ομάδα της Λευκωσίας. Αυτή θα είναι η πορτοκαλί.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι σήμερα (24/06) παρουσιάζουν και τις άλλες δύο στολές που θα χρησιμοποιήσουν στην τρέχουσα σεζόν.
 
 
Η εντός έδρας με στενό κολάριο είνααι σχεδιασμένη με πλατιές κάθετες ρίγες, σε κίτρινο και μπλε χρώμα, τυπωμένη με την μέθοδο sublimation. Στο πίσω εσωτερικό μέρος του λαιμού είναι τυπωμένη η φράση «ΑΠΟΕΛ Ελλήνων». Στο στήθος δεξιά, βρίσκεται ο Hero (ήρωας) το νέο λογότυπο του ιταλικού brand της Macron, ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ.

Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με εδική ραφή βρίσκεται η φράση «APOEL FC». Το κόψιμο είναι αθλητικό (Slim Fit), ενώ η τεχνολογία microsmeth  επιτρέπει να αναπνέει. Το σορτσάκι είναι κίτρινο με μπλε ρίγες στο πλάι, ενώ οι κάλτσες είναι κίτρινες με μπλε λεπτομέρειες και την επιγραφή APOEL FC.

Όσο αφορά την εκτός έδρας επιλέχθηκε το μαύρο. Στο μπροστά μέρος της εμφάνισης υπάρχουν τρεις ενότητες γκρι με διαφορετικές αποχρώσεις που αγκαλιάζουν συμμετρικά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Δεξιά κάτω βρίσκεται σε ανάγλυφη μορφή η σημαία που χρησιμοποιείτε στο γήπεδο από τους οπαδούς της ομάδας και αναφέρει την χρονιά ίδρυσης του συλλόγου, το 1926.
 

Ο λαιμός είναι στυλ «coreana» με μπλε και κίτρινο χρώμα. Στρο στήθος δεξιά, ο  Hero (ήρωας), το νέο λογότυπο του ιταλικού brand  ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση «APOEL FC». Το σορτσάκι είναι μαύρο με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες στο πλάι, ενώ και οι κάλτσες είναι επίσης μαύρες με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες με την επιγραφή APOEL FC.

Μία ακόμη λεπτομέρεια που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε αγωνιστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι στο εσωτερικό υπάρχει με σιλικόνη η επιγραφή «Για τα αδέλφια  όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό». Ένας στίχος που συνδέει στον απόλυτο βαθμό τον ΑΠΟΕΛ με τους οπαδούς του.
 
Η στολή για τους τερματοφύλακες
 
Η τρίτη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς