Η ομάδα που θα ταξιδέψει περισσότερο και αυτή που θα πει «αντίο» νωρίς

Τα ευρωπαϊκά τους κουστούμια πρόκειται να φορέσουν σε λίγες ημέρες ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων που θα κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια για να συμμετάσχουν στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά για να πετύχουν κάτι τέτοιο, πρέπει να αποκλείσουν τρεις ομάδες οι δύο πρώτες και τέσσερις οι άλλες δύο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σουτιέσκα-Σλόβαν. Οι αγώνες του ΑΠΟΕΛ θα γίνουν στις 23/24 Ιουλίου και 30/31 Ιουλίου. Εκτός έδρας θα δώσει τον πρώτου του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ και στο ΓΣΠ τον επαναληπτικό.

H AEΛ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 25 Ιουλίου στην Ελλάδα και ο επαναληπτικός στην Κύπρο τη 1η Αυγούστου.

Πρώτος αντίπαλος για τη ΑΕΚ Λάρνακας η Πετροκούμπ. Η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της αγώνας εντός έδρας στις 11 Ιουλίου και τον επαναληπτικό εκτός έδρας στις 18 Ιουλίου.

Ο Απόλλων Λεμεσού κληρώθηκε με την Κάουνο Ζαλγκίρις. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 11 Ιουλίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στις 18 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, σε περίπτωση που αποκλείσει την Πετροκούμπ Μολδαβίας, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τη νικήτρια του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας και Ρουζόμπεροκ.

Ο Απόλλωνας, σε περίπτωση που αποκλείσει την Κάουνο Ζαλγκίρις Λιθουανίας, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μπραν και Σάμροκ Ρόβερς.

Η omada.com.cy έδωσε πάσα στους αναγνώστες της και τους κάλεσε να ψηφίσουν την ομάδα που πιστεύουν ότι θα αγωνιστεί περισσότερο στην Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων και συγκεκριμένα το 47% πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που θα έχει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι. 

Ακολούθως, ο Απόλλωνας με 25% ήταν η δεύτερη ομάδα στις επιλογές των αναγνωστών για τη μεγαλύτερη πορεία στην Ευρώπη και την ΑΕΛ να ακολουθεί με 16%. 

Η ομάδα που δεν θεωρείται ότι θα έχει αρκετά μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι σύμφωνα πάντοτε με τις επιλογές των αναγνωστών μας είναι η ΑΕΚ, η οποία κατέλαβε ένα ποσοστό της τάξης του 12%. 

Δείτε αναλυτικά τι ψήφισαν οι οπαδοί στην OMADA για την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου