«Ο Ζαχίντ παραχωρείται με €480.000 ή €1.000.000»

Την εύκολα προβλέψιμη κατάληξη (βλέπε ναυάγιο) είχε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γκαγιάς Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ/

Η ομάδα των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη προσέγγισε τους πρωταθλητές ενδιαφερόμενη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πακιστανού άσου τόσο υπό μορφή δανεισμού όσο και με κανονική αγορά. 

Ωστόσο η σημαντική έλλευψη ρευστότητας στο ταμείο των «πρασίνων», η οποία τους είχε ωθήσει να καταθέσουν πρόταση για τον Φάνο Κατελάρη με πληρωμές στο... μέλλον για την Ομόνοια. οδήγησε στην... άτακτη υποχώρησή τους, όταν πληροφορήθηκαν τις οικονομικές απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι «ινφλουένσερ» του ΑΠΟΕΛ που δεν αφήνουν στιγμή το κινητό…

Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα του Sportime:
Αρνητικό πρόσημο, όπως αναμενόταν, έχει η υπόθεση του 24χρονου μέσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021.

Έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα, όμως ο κυπριακός σύλλογος ζητά ένα απλησίαστο ποσό (1.000.000 ευρώ) για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση δανεισμού και όχι πώλησης, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να καλυφθεί όλο το «μαρούλι» από την ομάδα που θα παραχωρηθεί.

Από τη στιγμή που αυτό αγγίζει τις 480.000 ευρώ, το «τριφύλλι» δεν το σκέφτεται καν.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ, γεννηθείς στο Όσλο από Πακιστανούς γονείς, θα κλείσει τα 25 στις 8 Σεπτεμβρίου. «Γαλουχήθηκε» στην άσημη Κλέμετσρουντ και στην πιο γνωστή Βαλερένγκα, προτού αναρριχηθεί στην επαγγελματική της ομάδα. Παράλληλα έγινε διεθνής πρώτα με την Κ19, έπειτα με την Κ21 και τέλος (μόλις 1 φορά) με την Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να εξετάσει την περίπτωση, αν το ποσό δεν ξεπερνούσε τις 220-230.000. Από το περιβάλλον των «πρασίνων» επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε με τον ΑΠΟΕΛ ούτε με τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Τουναντίον, ξεκαθαρίζεται πως υπάρχει και απόσταση, επομένως αυτή η υπόθεση είναι «καταδικασμένη» να μην προχωρήσει. Συνεπώς, άλλο ένα όνομα του φετινού καλοκαιριού που προέρχεται από την Κύπρο και έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα απασχολήσει ξανά τους ανθρώπους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan