Επιβεβαίωσε για Σάβιτς και αποχωρήσεις ο Πετρίδης

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στη φιλική αναμέτρηση με τη Ριέκα ο Πρόδρομος Πετρίδης προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet, η οποία μεταδίδει τηλεοπτικά τον αγώνα.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τοποθετήθηκε για...

...τη συνεργασία με την Cablenet: «Να δούμε τη συνεργασία μας και την αρχή μας σ' αυτήν την πλατφόρμα, είναι πολύ σημαντική και θέλω να συγχαρώ για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την περίοδο των διαπραγματεύσεων. Ελπίζω να αποδώσει και να φέρει γούρι. Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με τα χρώματα της εταιρείας, τιμώντας τη συνεργασία μας».

...τις μεταγραφές: «Όντως ναι έχουμε κάνει και έγκαιρα και ποιοτικά μετεγγραφές. Τώρα είναι η σειρά των παικτών να βάλουν κάτω τις δυνατότητες τους».

...την προετοιμασία: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές. Έχω πληροφορηθεί για τα πάντα, μπορώ να πω πως έχει γίνει μια δυνατή προετοιμασία. Μιλώντας με τον Τραμετσάνι και τον τεχνικό διευθυντή, είναι υπέρ ευχαριστημένος με τους παίκτες. Δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μόνο με τον Σόουζα και τον Άλεφ που θα ξεπεραστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλα τα άλλα έχουν κυλήσει ομαλά. Είναι κρίμα που ο κόσμος δυστυχώς συζητά. Τα πάνω και τα κάτω όλοι τα έχουμε. Είναι μια πολύ σκληρή προετοιμασία, έχουν να πουν πως δεν έχουν ξαναπεράσει τέτοια προετοιμασία. Ήρθα να παρακολουθήσω από κοντά τις τελευταίες μέρες, είναι ο καιρός να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, γιατί το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει ο προπονητής να αποχωριστεί κάποιους παίκτες. Έχω πει ότι όλα έχουν κυλήσει ομαλά. Οι νέοι παίκτες είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Μένει να παρουσιαστούμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο κόσμος περιμένει να δει κάποια πράγματα, είναι φιλικά και μόνο δύο 90λεπτα».

...το αν θα κρίνει η Ευρώπη τον προγραμματισμό και τον Σάβιτς: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάβιτς, είχαμε θέσει από την αρχή της οργάνωσης πως θα θέλαμε έναν αμυντικό. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε μέχρι αύριο το βράδυ θα έχουμε κατάληξη».

 

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας