Έτοιμος να διευρύνει το ρεκόρ του ο Ιβάν ο... τρομερός!

Ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής κυπριακής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ.
 
Ο Σκοπιανός επιθετικός των Λαρνακέων, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που σκόραραν τα περισσότερα τέρματα στην Ευρώπη με τη φανέλα κυπριακής ομάδας, αφού έχει πετύχει μέχρι σήμερα 17. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος στην ιστορία είναι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς που έχει πετύχει 12 τέρματα. Έτσι, ο 32χρονος επιθετικός, με την επανέναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του, αρχής γενομένης από τη σημερινή (11/7) αναμέτρηση με την Πετροκούμπ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει την ευκαιρία να διευρύνει το απίστευτο και άπιαστο ρεκόρ του. 
 
Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Τρισκόφσκι κατέχει ακόμη ένα μοναδικό ρεκόρ. Είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα ευρωπαϊκά τέρματα μέσα σε μια σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα κυπριακής ομάδας, πράγμα το οποίο έχει πετύχει πέρυσι με τα οκτώ του τέρματα, ξεπερνώντας και τον πρώην του συμπαίκτη του Αίλτον Αλμέιδα που πέτυχε επτά γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στην επική χρονιά που έφθασε η ομάδα μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ (2011-12).
 
Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ο Σκοπιανός άσος είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ με 72 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αφήνοντας στα 71 την παλιά δόξα των Λαρνακέων, Λευτέρη Ελευθερίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών